Skip to main content

Coconut Beach Bar

Ιδανικός Χώρος για Γάμους και Βαπτίσεις δίπλα στη Θάλασσα
δεξίωση γάμου σε beach bar

Σχετικά με το κτήμα

Αναζητάτε το τέλειο σκηνικό για τη σημαντική σας ημέρα; Σας καλωσορίζουμε στον μοναδικό μας χώρο στο Σχοινιά Αττικής, μια όαση δίπλα στη θάλασσα που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την κομψότητα.

Αυτός ο ξεχωριστός χώρος, αγκαλιασμένος από την καταγάλανη θάλασσα και τις χρυσαφένιες αμμουδιές του Σχινιά, είναι ιδανικός για γάμους και βαπτίσεις που θα μείνουν αξέχαστοι. Ο ρομαντισμός του ηλιοβασιλέματος, οι απαλές μελωδίες του κύματος και η ζεστή ατμόσφαιρα του τοπίου δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

Είτε ονειρεύεστε έναν ρομαντικό γάμο στην ακροθαλασσιά είτε μια ξεχωριστή βάπτιση με φόντο τη θάλασσα, ο χώρος μας είναι εδώ για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας.

Ελάτε να ανακαλύψετε την ομορφιά και την κομψότητα αυτού του μοναδικού χώρου και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας .

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την τέλεια εκδήλωση!

 

  • Ζητήστε Προσφορά

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  • Στοιχεία επικοινωνίας

    Όνομα Υπευθύνου: Νίκος Τσιώρος
    Website:
    Τηλ.: 306944684597

    Διεύθυνση: Σχοινιάς Αττικής

  • Τοποθεσία

  • Δυνατότητες Παροχές

Εκκλησίες

Real Weddings


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του gamosoneiro.gr

© Gamosoneiro.gr, all rights reserved. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.