Skip to main content

Κτήματα Γάμου Pollo Club Βαρυμπόμπη

Ζήστε ένα γάμο με αίσθηση εξοχής και πολυτέλειας

Σχετικά με το κτήμα

Το  κτήμα Polo Club στη Βαρυμπόμπη αποτελεί έναν κρυμμένο θησαυρό.
Βρίσκεται στη λεωφόρο Τατοίου και προσφέρει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γοητείας.

Το κεντρικό του κτίσμα, κατασκευασμένο από ξύλο και πέτρα, εναρμονίζεται με το περιβάλλον, ενώ τα λιθόστρωτα μονοπάτια που το περιβάλλουν ενισχύουν την αίσθηση της φυσικής αρμονίας.
Τα ξύλινα στέγαστρα και ο μεγάλος, καταπράσινος κήπος προσδίδουν μια αίσθηση οικειότητας και ιδιωτικότητας, μακριά από τον θόρυβο της πόλης, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για γάμο, βάπτιση, οποιοδήποτε event.

Στο Polo Club, φροντίζουμε κάθε πτυχή της πιο σημαντικής ημέρας της ζωής σας, εξασφαλίζοντας ότι ο γάμος σας θα είναι ακριβώς όπως τον έχετε ονειρευτεί.

Από την πρώτη σας επαφή μαζί μας μέχρι την ημέρα της τελετής, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Με τον μοναδικό μας χώρο και τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρουμε, σας παρέχουμε τη βεβαιότητα ότι η εκδήλωσή σας θα είναι άψογη και αξέχαστη, καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες σας και δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

λογότυπο pollo club
  • Ζητήστε Προσφορά

    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
  • Στοιχεία επικοινωνίας

    Όνομα Υπευθύνου:  Λαζαρίδης Θεόδωρος
    Website: https://polo-club.gr/
    Τηλ.: 306972091211 306906812451
    Διεύθυνση: Λεωφόρος Τατοίου 189 Βαρυμπόμπη

  • Τοποθεσία

  • Δυνατότητες Παροχές

    Εκκλησάκι

    Αίθουσα

    Πάργκινγκ

    Νυφική Σουίτα

Real Weddings


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του gamosoneiro.gr

© Gamosoneiro.gr, all rights reserved. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.