ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Αίθουσα Δεξιώσεων Ελίζα

αίθουσες δεξιώσεων νότια προάστια, αίθουσες δεξιώσεων Βουλιαγμένη, αίθουσες δεξιώσεων Γλυφάδα, Αίθουσες Δεξιώσεων Άλιμος, δεξίωση γάμου Αίθουσα Δεξιώσεων Ελίζα | Gamos Oneiro

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 511
Ηλιούπολη Αθήνα
Τηλ. 210 9914580 / 6948582354 / 6948588156

Δυνατότητες - Παροχές

  • Αίθουσα 400 ατόμων
  • Εκκλησάκι
  • Κουζίνα
  • Πάρκινγκ
  • Κήπος 180 ατόμων

Χάρτης

Γνωρίστε την Αίθουσα Δεξιώσεων Ελίζα

Η αίθουσα δεξιώσεων «ΕΛΊΖΑ» αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την διοργάνωση κάθε κοινωνικής εκδήλωσης στα νότια προάστια χωρητικότητας 400 ατόμων.

Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος υπόσχεται να γίνει το σκηνικό από όπου θα ξεκινήσει το παραμύθι με εσάς πρωταγωνιστές.

Η αίθουσα γάμου «ΕΛΊΖΑ» λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μπορούμε, επιπλέον, να διακοσμήσουμε και να στολίσουμε την αίθουσα μας στο ύφος και την αισθητική που σας εκφράζει. Στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας υπάρχει κήπος χωρητικότητας 180 ατόμων για καλοκαιρινές δεξιώσεις.

Το άψογο service με την ομάδα των εξειδικευμένων μας συνεργατών θα είναι στη διάθεσή σας για να κάνουν εκείνη τη μέρα αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Στα μενού μας υπάρχει πληθώρα επιλογών ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η κουζίνα μας είναι πλήρως εξοπλισμένη, καθιστώντας το γεύμα σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τον ουρανίσκο.

Επισκεφτείτε μας και μαζί θα κάμουμε τη γαμήλια δεξίωση σας κάτι που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα θυμάστε για μια ζωή.

Σημείωση: Στον όμορφο κήπο μας υπάρχει το εκκλησάκι της Αγίας Ελισάβετ ιδανικό για την τελεση  του γάμου ή της βάπτησης

Δείτε την Εκκλησία στον κήπο της Ελίζας

Δείτε την Εκκλησία

Επικοινωνήστε μαζί μας...