Αίθουσα Δεξιώσεων Ερατώ

Συγκούνας Μπάμπης
Συγκούνας Μπάμπηςhttp://www.northclubcatering.gr/
Λ.Τατοϊου 143, Βαρυμπόμπη
Αθήνα
Τηλ. 21 0246 0708

Δυνατότητες - Παροχές

250


  • Αποκλειστική συνεργασία με το Noth Club Catering
  • Στολισμός Αίθουσας
  • Parking
  • Εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
  • Φωτογραφική κάλυψη

Γνωρίστε την Αίθουσα Δεξιώσεων Ερατώ

 

Σε μια καταπράσινη έκταση στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στη Βαρυμπόμπη, βρίσκεται η αίθουσα δεξιώσεων Ερατώ. 

Ένας χώρος ιδανικός για να δεχθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά μαζί τους την ημέρα του γάμου σας.

Ένας χώρος που αναδεικνύει ρομαντισμό και στιλ. Ο καταπράσινος κήπος του με τον καταρράκτη δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό

Σε συνεργασία με το NOrth Club Catering θα δημιουργήσουν για εσάς το κατάλληλο μενού και θα απογειώσουν την δεξίωσή σας.

 

Γνωρίστε το κτήμα Ερατώ

Το κτήμα Ερατώ είναι μια μεγάλη καταπράσινη έκταση στα βόρεια προάστια της Αττικής. Ένα κτήμα με την ιδανική ατμόσφαιρα για να οργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας.
Ο κήπος πράσινος, ανθισμένος με καταρράκτες δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με το φυσικό στοιχείο να κυριαρχεί και τη μοντέρνα διακόσμηση με διακριτούς τόνους ομαντισμού
να συμπληρώνει ιδανικά το τοπίο. Ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μια γαμήλια δεξίωση που θα αναδεικνύει το ρομαντικό στυλ σας! Το κτήμα Ερατώ διαθέτει και κλειστό χώρο, μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων με εκλεπτυσμένη διακόσμηση που κινείται επίσης σε ρομαντικές γραμμές σε άκρως κομψό στυλ.  Σε απόλυτη συνεργασία με το North club catering, θα δημιουργήσουν το κατάλληλο μενού για εσάς και θα απογειώσουν γευστικά τη δεξίωσή σας. Είναι στη διάθεση σας να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σας, να αναλάβουν τη διακόσμηση του κτήματος καθώς και τη φωτογραφική κάλυψη. Το κτήμα Ερατώ σας περιμένει στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, στη Λεωφόρο Τατοΐου.

Χάρτης

Χάρτης