ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Ξενοδοχείο Titania

Image
αίθουσες δεξιώσεων, αίθουσες γάμου, Δεξίωση  Αίθουσα Γάμου, Βάπτισης, Ξενοδοχείο Titania
Πανεπιστημίου 52
Αθήνα 10678
Τηλ.210-33.26.000

Χάρτης

Γνωρίστε το Ξενοδοχείο Titania

Το ξενοδοχείο Titania αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τη δεξίωση του γάμου σας. Στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Αθήνας, το roof garden του ξενοδοχείου Titania προσφέρει τις πολυτελείς υπηρεσίες του για μια ξεχωριστή δεξίωση γάμου!
Ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέξτε μία από τις τρείς διαφορετικές αίθουσες, είναι διαθέσιμες να φιλοξενήσουν με στυλ και άνεση την πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής σας!
Με την πείρα των 30 χρόνων, είναι δίπλα σας για να οργανώσουν μια αξέχαστη ημέρα, από το μενού της βραδιάς μέχρι τα λουλούδια και τον στολισμό και από τους Djs μέχρι τη λίστα των κρασιών.
Θα φροντίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για μια λαμπερή και ονειρική δεξίωση γάμου με την ανυπέρβλητη θέα της Αθήνας!
Επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες και οργανώστε τη δεξίωση σας με θέα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας!

Γνωρίστε το Ξενοδοχείο Titania

Το ξενοδοχείο Titania αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τη δεξίωση του γάμου σας. Στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Αθήνας, το roof garden του ξενοδοχείου Titania προσφέρει τις πολυτελείς υπηρεσίες του για μια ξεχωριστή δεξίωση γάμου! Ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέξτε μία από τις τρείς διαφορετικές αίθουσές, που είναι διαθέσιμες για να φιλοξενήσουν με στυλ και άνεση την πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής σας!
Με την πείρα των 30 χρόνων, είναι δίπλα σας για να οργανώσουν μια αξέχαστη ημέρα, από το μενού της βραδιάς μέχρι τα λουλούδια και τον στολισμό και από τους Djs μέχρι τη λίστα των κρασιών. Θα φροντίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για μια λαμπερή και ονειρική δεξίωση γάμου με την ανυπέρβλητη θέα της Αθήνας!
Επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες και οργανώστε τη δεξίωση σας με θέα το ιστορικό κέντρο της Αθήνας!

Επικοινωνήστε μαζί μας...

{rsform 36}

Χάρτης