αίθουσες δεξιώσεων νότια προάστια, αίθουσες δεξιώσεων Βουλιαγμένης, αίθουσες δεξιώσεων Γλυφάδα, Αίθουσες Δεξιώσεων Άλιμος, Ο Κήπος της Ελίζα

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 511
Ηλιούπολη Αθήνα
Τηλ. 210 9914580 / 6948582354 / 6948588156

Δυνατότητες - Παροχές

  • Αίθουσα 400 ατόμων
  • Κήπος 180 ατόμων
  • Κουζίνα
  • Πάρκινγκ

Χάρτης

Γνωρίστε τον κήπο της Ελίζα

Ο κήπος της ΕΛΙΖΑ  αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την διοργάνωση κάθε κοινωνικής εκδήλωσης στα νότια προάστια χωρητικότητας 180 ατόμων.

Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος υπόσχεται να γίνει το σκηνικό από όπου θα ξεκινήσει το παραμύθι με εσάς πρωταγωνιστές.  Η αίθουσα «ΕΛΊΖΑ» λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μπορούμε, επιπλέον, να διακοσμήσουμε και να στολίσουμε την αίθουσα και τον κήπο στο ύφος και την αισθητική που σας εκφράζει.

Το άψογο service με την ομάδα των εξειδικευμένων μας συνεργατών θα είναι στη διάθεσή σας για να κάνουν εκείνη τη μέρα αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Στα μενού μας υπάρχει πληθώρα επιλογών ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η κουζίνα μας είναι πλήρως εξοπλισμένη, καθιστώντας το γεύμα σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τον ουρανίσκο.

Επισκεφτείτε μας και μαζί θα κάμουμε τη γαμήλια δεξίωση σας κάτι που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα θυμάστε για μια ζωή.

Σημείωση: Στον όμορφο κήπο μας υπάρχει το εκκλησάκι της Αγίας Ελισάβετ ιδανικό για την τελεση  του γάμου ή της βάπτησης

Δείτε το Εκκλησάκι στον κήπο

Image

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input