ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

IL VILLAGIO

κτηματα Γάμου il Villagio
Λ. Λαυρίου 158Β Παιανία
Τηλ : 2160019203 , 6978012579

H επιχείρηση βρίσκεται  στην Ανατολική Αττική 
Γύρω 
τοποθεσίες:
 Σπάτα, Κορωπί, Βάρη, Μαρκόπουλο, Κερατέα.

Χάρτης

Γνωρίστε το il Villagio

"Il Villagio" - Ένας Παράδεισος Ρομαντισμού στην Παιανία της Αττικής

Στην Παιανία Αττικής, ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο θησαυρό του "Il Villagio". Αυτός ο νέος χώρος αγκαλιάζει τους επισκέπτες του με μια ρομαντική ατμόσφαιρα που απλά μαγεύει.

Καθώς προσεγγίζετε το κτήμα, οι περίτεχνοι πέτρινοι τοίχοι που τον περιβάλλουν δεν μπορούν παρά να σας εντυπωσιάσουν. Η ενετική αρχιτεκτονική του χώρου είναι μια απόλυτη ωδή στην ομορφιά και την αισθητική. Ο συνδυασμός της ιστορίας με τον σύγχρονο ρομαντισμό δημιουργεί μια μαγική αίσθηση που σας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή.

Καθώς περπατάτε μέσα στον χώρο, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια πλατεία ενός γραφικού χωριού. Τα πέτρινα σπίτια περιμετρικά αντανακλούν την παράδοση και τον πλούτο της τοπικής αρχιτεκτονικής, ενώ τα δέντρα που βρίσκονται μέσα τον χώρο δημιουργούν έναν παράδεισο φυσικής ομορφιάς.

Αυτός ο μαγικός χώρος αποτελεί την ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις όπως γάμοι και βαπτίσεις. Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε την τελετή σας με μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα αντέξουν στον χρόνο.

Ζητήστε Προσφορά

Photo Gallery