Κτήμα Aqua Dream

Καβαλλάρης Πέτρος
Καβαλλάρης Πέτροςhttp://www.cavallaripalace.gr
Λ. Πάρνηθος 332,
Πάρνηθα
Τηλ. 210 244 6505 & 6977 648 028

 Η επιχείρηση βρίσκεται  στα  Βόρεια Προάστια.
Γύρω τοποθεσίες: ΠάρνηθαΒαρυμπόμπη, Αχαρναί, Μεταμόρφωση, Άγιος Στέφανος, Αφίδνες 

Δυνατότητες - Παροχές

400


  • Xωρητικότητα 400 ατόμων για καθιστή δεξίωση.
  • Χώρος στάθμευσης  με παρκαδόρους.
  • Εσωτερικός Χώρος
  • Διακόσμηση της δεξίωσης
  • Γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου
  • Πισίνα
  • Απεριόριστο Ωράριο

Γνωρίστε το κτήμα Aqua Dream

 Στην αγκαλιά της Πάρνηθας, λίγο έξω από την Αθήνα, δημιουργήθηκε ένας χώρος - στολίδι το Aqua Dream. 

Το όνομά του παραπέμπει σε έναν επίγειο παράδεισο φτιαγμένο ειδικά για να φιλοξενήσει την ιδιαίτερη μέρα του γάμου σας, έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί!

Στον κεντρικό χώρο απλώνεται μία υπέροχη πισίνα, με τα δέντρα να αντανακλούν στα γαλανά νερά της, η οποία συγκεντρώνει τα πάντα γύρω της..
Το γραφικό παρεκκλήσι του Άη Γιώργη, που σχεδόν αγγίζει τα νερό, για την τέλεση του γαμήλιου μυστηρίου, τις λευκές ροτόντες πάνω σε ένα καταπράσινο χαλί από γκαζόν να οριοθετούν τον τόπο της δεξίωσης και το μεγάλο ξύλινο deck, που σας ανοίγει το χώρο του για να απολαύσετε τη μεγάλη γιορτή: να πιείτε, να χορέψετε, να τσουγκρίσετε τα ποτήρια στη χαρά σας...ακούγοντας ευχές και αντικρίζοντας ένα ανοιχτό ουρανό να γεμίζει ανά στιγμές με πολύχρωμα πυροτεχνήματα!!

Στην προέκταση του κτήματος απλώνεται μία μαγευτική λίμνη με πλούσια βλάστηση τριγύρω, με ένα ρομαντικό γεφυράκι και άνθη ευωδιαστά, τοπίο ιδανικό για να απαθανατίσετε μοναδικές γαμήλιες φωτογραφίες και να απολαύσετε πριβέ στιγμές σε φυσικό περιβάλλον.

Οι έμπειροι σεφ μας και το φιλικό προσωπικό μας θα φροντίσουν να καλύψουν κάθε γευστική η άλλη επιθυμία σας και όλα αυτά σε τιμές που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Το Aqua Dream είναι ένα κτήμα 'όνειρο' στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσετε το γάμο σας όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί!

Με τις καλύτερες ευχές μας!!

Επικοινωνήστε μαζί μας...
και θα οργανώσουμε την δεξίωση
που έχετε ονειρευτεί!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Χάρτης