Κτήμα Γάμου Ερατώ

Συγκούνας Μπάμπης
Συγκούνας Μπάμπηςhttp://www.northclubcatering.gr/
Λ.Τατοϊου 143, Βαρυμπόμπη
Αθήνα
Τηλ. 21 0246 0708

Δυνατότητες - Παροχές

250


  • Αποκλειστική συνεργασία με το Noth Club Catering
  • Στολισμός Αίθουσας
  • Parking
  • Εύκολη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
  • Φωτογραφική κάλυψη

Γνωρίστε το κτήμα Ερατώ

Το κτήμα Ερατώ είναι μια μεγάλη καταπράσινη έκταση στα βόρεια προάστια της Αττικής. Ένα κτήμα με την ιδανική ατμόσφαιρα για να οργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας. Ο κήπος πράσινος, ανθισμένος με καταρράκτες δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με το φυσικό στοιχείο να κυριαρχεί και τη μοντέρνα διακόσμηση με διακριτούς τόνους ρομαντισμού
να συμπληρώνει ιδανικά το τοπίο. Ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μια γαμήλια δεξίωση που θα αναδεικνύει το ρομαντικό στυλ σας! Το κτήμα Ερατώ διαθέτει και κλειστό χώρο, μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων με εκλεπτυσμένη διακόσμηση που κινείται επίσης σε ρομαντικές γραμμές σε άκρως κομψό στυλ. Σε απόλυτη συνεργασία με το North club catering, θα δημιουργήσουν το κατάλληλο μενού για εσάς και θα απογειώσουν γευστικά τη δεξίωσή σας.
Είναι στη διάθεση σας να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σας, να αναλάβουν τη διακόσμηση του κτήματος καθώς και τη φωτογραφική κάλυψη.
Το κτήμα Ερατώ σας περιμένει στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, στη Λεωφόρο Τατοΐου.

Γνωρίστε το κτήμα Ερατώ

Το κτήμα Ερατώ είναι μια μεγάλη καταπράσινη έκταση στα βόρεια προάστια της Αττικής. Ένα κτήμα με την ιδανική ατμόσφαιρα για να οργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας.
Ο κήπος πράσινος, ανθισμένος με καταρράκτες δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με το φυσικό στοιχείο να κυριαρχεί και τη μοντέρνα διακόσμηση με διακριτούς τόνους ομαντισμού
να συμπληρώνει ιδανικά το τοπίο. Ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μια γαμήλια δεξίωση που θα αναδεικνύει το ρομαντικό στυλ σας! Το κτήμα Ερατώ διαθέτει και κλειστό χώρο, μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων με εκλεπτυσμένη διακόσμηση που κινείται επίσης σε ρομαντικές γραμμές σε άκρως κομψό στυλ.  Σε απόλυτη συνεργασία με το North club catering, θα δημιουργήσουν το κατάλληλο μενού για εσάς και θα απογειώσουν γευστικά τη δεξίωσή σας. Είναι στη διάθεση σας να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σας, να αναλάβουν τη διακόσμηση του κτήματος καθώς και τη φωτογραφική κάλυψη. Το κτήμα Ερατώ σας περιμένει στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, στη Λεωφόρο Τατοΐου.

Χάρτης

Χάρτης