ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Κτήμα Γάμου Υάδες

Image
Τζιβουζίδης Ιωάννης
Τζιβουζίδης Ιωάννηςhttp://www.yadescafe.com/el/
Εντός Αττικού Άλσους,
Αθήνα
Τηλ. 210-6470936/ 6973 699 389

Δυνατότητες - Παροχές

300

  • Καταπληκτική θέα
  • Εύκολη πρόβαση
  • Επιμέλεια μενού
  • Διακόσμηση χώρου
  • Μουσική κάλυψη
  • Φωτογραφική κάλυψη
  • Παιδικές δραστηριότητες
  • Οπτιακουστικό εξοπλισμό

Χάρτης

Γνωρίστε τις Υάδες

Μέσα στο Αττικό Άλσος βρίσκεται το κτήμα γάμου Υάδες, έτοιμο να φιλοξενήσει την δεξίωση του γάμου σας!

Σε απλό και μοντέρνο ύφος, ένας όμορφος χώρος μέσα στα πεύκα με εικοσαετή εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων και στο catering, σας υπόσχεται μοναδικές στιγμές!

Το φυσικό στοιχείο κυριαρχεί και η ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με την μαγική θέα της Αθήνας δημιουργούν ένα απίστευτο περιβάλλον.

Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες, οι Υάδες διαθέτουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε χαλαρή και lounge διάθεση σε αρμονία με την φύση.


Στο κτήμα δεξιώσεων Υάδες θα βρείτε μοναδικές γαστρονομικές επιλογές, μια μεγάλη γκάμα από menu, που παρασκευάζονται εκεί με τα καλύτερα υλικά και το άψογο service θα εγγυηθούν για την επιτυχία της δεξίωσή σας!

Θα αναλάβουν να επιμεληθούν το χώρο και την διακόσμηση, το μενού που θα επιλέξετε, καθώς τη μουσική και φωτογραφική κάλυψη.

 

Μία ιδιαίτερη τοποθεσία, με πολύ εύκολη πρόσβαση για μία μοναδική δεξίωση στο Αττικό Άλσος με απίστευτη θέα!

Αναζητήστε το κτήμα δεξιώσεων Υάδες, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και ζήστε την εμπειρία!

Γνωρίστε τις Υάδες

Μέσα στο Αττικό Άλσος βρίσκεται το κτήμα γάμου Υάδες, έτοιμο να φιλοξενήσει την δεξίωση του γάμου σας! Σε απλό και μοντέρνο ύφος, ένας όμορφος χώρος μέσα στα πεύκα με εικοσαετή εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων και στο catering, σας υπόσχεται μοναδικές στιγμές! Το φυσικό στοιχείο κυριαρχεί και η ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με την μαγική θέα της Αθήνας δημιουργούν ένα απίστευτο περιβάλλον. Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες, οι Υάδες διαθέτουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε χαλαρή και lounge διάθεση σε αρμονία με την φύση. Στο κτήμα δεξιώσεων Υάδες θα βρείτε μοναδικές γαστρονομικές επιλογές, μια μεγάλη γκάμα από menu, που παρασκευάζονται εκεί με τα καλύτερα υλικά και το άψογο service θα εγγυηθούν για την επιτυχία της δεξίωσή σας! Θα αναλάβουν να επιμεληθούν το χώρο και την διακόσμηση, το μενού που θα επιλέξετε, καθώς τη μουσική και φωτογραφική κάλυψη. Μία ιδιαίτερη τοποθεσία, με πολύ εύκολη πρόσβαση για μία μοναδική δεξίωση στο Αττικό Άλσος με απίστευτη θέα! Αναζητήστε το κτήμα δεξιώσεων Υάδες, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και ζήστε την εμπειρία!

 Ζητήστε Προσφορά

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input