ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Πολυχώρος Δεξιώσεων Green Park

Image
Αναγνώστου Χρήστος
Αναγνώστου Χρήστοςhttp://www.greenpark.gr/
Εντός Άλσους Βεΐκου
Γαλάτσι Αθήνα
Τηλ. 210 2916650 / 6947 943 293
Αναγνώστου Χρήστοςhttp://www.greenpark.gr/
Εντός Άλσους Βεΐκου
Γαλάτσι Αθήνα
Τηλ. 210 2916650 / 6947 943 293

Δυνατότητες - Παροχές

200+

  • Xωρητικότητα 200 ατόμων για καθιστή δεξίωση στον εσωτερικό χώρο.
  • Χωρητικότητα 500+ ατόμων για καθιστή δεξίωση στον εξωτερικό χώρο
  • Χώρος στάθμευσης με παρκαδόρους.
  • Επάλληλα τζάμια και αυτόματη οροφή
  • Πανέμορφος χώρος εντός Άλσους Βεικου 
  • Dj, φωτισμό πίστας,
  • Κουζίνα
  • Απεριόριστο Ωράριο
  • Εύκολη πρόσβαση 

Γνωρίστε τον Πολυχώρο Δεξιώσεων Green Park

Στο Άλσος Βεΐκου λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας σε έναν μαγευτικό χώρο πολλών στρεμμάτων βρίσκεται ο πολυχώρος Green Park.

Για εσάς που δεν επιθυμείτε να απομακρυνθείτε από το κέντρο της Αθήνας αλλά αποζητάτε το φυσικό στοιχείο μια είναι η επιλογή. Ο Πολυχώρος εκδηλώσεων Green Park με θέα την Αθήνα, την πισίνα και το καταπράσινο άλσος.

Μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας στον εξωτερικό χώρο κάτω από τα πεύκα ή στην αίθουσα που με τα επάλληλα τζάμια και την ανοιγόμενη οροφή είναι διαθέσιμη χειμώνα καλοκαίρι. 

Η Ομάδα του Green Park είναι στη διάθεση σας να αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου την ηχητική και φωτογραφική κάλυψη καθώς και να σας προτείνει γευστικά μενού για την μεγάλη ημέρα.

Βρείτε το Green Park μέσα στο Άλσος Βεΐκου και οργανώστε μαζί τη γαμήλια δεξίωση.

Γνωρίστε τον Πολυχώρο Δεξιώεων Green Park

Στο Άλσος Βεΐκου λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας σε έναν μαγευτικό χώρο πολλών στρεμμάτων βρίσκεται ο πολυχώρος Green Park. Για εσάς που δεν επιθυμείτε να απομακρυνθείτε από το κέντρο της Αθήνας αλλά αποζητάτε το φυσικό στοιχείο μια είναι η επιλογή. Ο Πολυχώρος εκδηλώσεων Green Park με θέα την Αθήνα, την πισίνα και το καταπράσινο άλσος. Μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας στον εξωτερικό χώρο κάτω από τα πεύκα ή στην αίθουσα που με τα επάλληλα τζάμια και την ανοιγόμενη οροφή είναι διαθέσιμη χειμώνα καλοκαίρι. Η Ομάδα του Green Park είναι στη διάθεση σας να αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου την ηχητική και φωτογραφική κάλυψη καθώς και να σας προτείνει γευστικά μενού για την μεγάλη ημέρα. Βρείτε το Green Park μέσα στο Άλσος Βεΐκου και οργανώστε μαζί τη γαμήλια δεξίωση.

Χάρτης

Ζητήστε Προσφορά

Ζητήστε Προσφορά

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input