Δεξίωση Γάμου

Δεξίωση Γάμου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια αξέχαστη δεξίωση γάμου

Η δεξίωση γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ζευγαριού. Είναι η ευκαιρία να γιορτάσουν την αγάπη και την ένωσή τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

 Αν σκέφτεστε να οργανώσετε μια δεξίωση γάμου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή την εκδήλωση αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας.

 1. Επιλογή χώρου δεξίωσης
  Πρώτος και πιο σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη δεξίωση γάμου είναι η επιλογή του ιδανικού χώρου. Υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως αίθουσες δεξιώσεων, εστιατόρια, παραθαλάσσιες τοποθεσίες ή κτήματα δεξιώσεων, κτήματα με εκκλησάκια, χώροι με θέα αρχαιολογικούς χώρους.
  Επιλέξτε ένα χώρο για τη δεξίωση γάμου που να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και να προσφέρει τις ανέσεις και τις παροχές που επιθυμείτε.
 2. Οργάνωση και Προετοιμασία
  Η λεπτομερής προετοιμασία είναι το κλειδί για μια άψογη δεξίωση γάμου. Πρέπει να σχεδιάσετε και να οργανώσετε εσείς ή ο οργρανωτής, με κάθε λεπτομέρεια τη δεξίωσή σας,
  από το πρόγραμμα της εκδήλωσης μέχρι τη διακόσμηση του χώρου το στήσιμο των τραπεζιών, την επιλογή του μενού και του ποτού. Χρειάζεστε ένα ημερολόγιο ή μια λίστα εργασιών.
 3. Σχεδίαση - Διακόσμηση 
  Η διακόσμηση του χώρου είναι σημαντική. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και θα το θέμα του γάμου σας.
  Επιλέξτε  χρώματα, λουλούδια, στοιχεία διακόσμησης, που να δημιουργούν ένα μαγικό περιβάλλον για εσάς και τους καλεσμένους σας. 
 4. Μενού και φαγτό 
  Ένα εκλεπτυσμένο και γευστικό μενού αποτελεί σημαντικό μέρος της γαμήλιας δεξίωσης. Επιλέξτε προσεκτικά τα πιάτα και τις επιλογές φαγητού που θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας.
  Συζητήστε με τον σεφ ή το catering για τις επιλογές που έχετε ως προς το μενού και επιλέξτε αυτό θα ικανοποιήσει τις γευστικές προτιμήσεις των καλεσμένω σας.
  Μην ξεχάσετε να προσφέρετε επιλογές για διατροφικές προτιμήσεις και ειδικές διαιτητικές ανάγκες. 
 5. Διασκέδαση και Ψυχαγωγία 
  Η διασκέδαση είναι ένα κλειδί για μια αξέχαστη δεξίωση γάμου. Σκεφτείτε εκ των προτέρων τη μουσική, τους DJ τους μουσικούς.
 6.  Προσοχή στο Χρόνο
  Ο χρόνος είναι σημαντικός παράγοντας για μια επιτυχημένη δεξίωση γάμου. Καθορίστε την ακριβή διάρκεια της δεξίωσης και σχεδιάστε το πρόγραμμα έτσι ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για την εισοδο, τον πρώτο χορό, την τούρτα, τη λήξη της βραδιάς.


Οργανώσετε μια επιτυχημένη και αξέχαστη δεξίωση γάμου. Απολαύστε τη μοναδική σας ημέρα και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα."

Δεξίωση Γάμου

Γάμος στην Κέρκυρα Κύριο

Γάμος στην Κέρκυρα

Αν φαντάζεστε ένα γάμο περιτριγυρισμένο από πεύκα, με εξωτικά φυτά και λουλούδια με θέα στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, τότε η Κέρκυρα θα σας ξελογιάσει σαν Κίρκη και θα σας γεμίσει με μουσικές

Γάμος στην Αστυπάλαια

Μια μοναδική εμπειρία, ένας γάμος που θα μείνει ανεξίτηλος! Αφεθείτε στη μαγεία του μικρού αυτού νησιού και… η ώρα η καλή!

Γάμος στην Κεφαλονιά

Ονειρευτείτε και οργανώστε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας στην Κεφαλονιά με τον αέρα της Επτανησιακής παράδοσης.

Οργανώστε τον πολιτικό σας γάμο

Άν αποφασίσετε να κάνετε πολιτικό γάμο μην ανησυχείτε πως θα χάσετε κάτι από την αίγλη της ημέρας...όλα μπορούν να είναι όπως τα ονειρευτήκατε!

Γαμήλια Τούρτα

Η γαμήλια τούρτα παραμένει το κυρίαρχο στοιχείο της γαμήλιας δεξίωσης.

Δεξίωση δίπλα στη θάλασσα

Ονειρεύεστε έναν ρομαντικό καλοκαιρινό γάμο? Δεν έχετε παρά να οργανώσετε μια δεξίωση δίπλα στη θάλασσαή μια δεξίωση με θέα τη θάλασσα!

Δεξίωση γάμου σε κτήμα

Δεξίωση γάμου σε κτήμα¨Άμεση επαφή με την φύση, πανέμορφοι εξωτικοί χώροι, διακριτική πολυτέλεια...