ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Γαμήλια Τούρτα

Τούρτα Γάμου

Η γαμήλια τούρτα παραμένει το κυρίαρχο στοιχείο της γαμήλιας δεξίωσης. Αφού είναι το επίκεντρο, η εμφάνισή της θα πρέπει να είναι προσεγμένη, να ταιριάζει με το ύφος του γάμου, από φρέσκα ποιοτικά υλικά και έτοιμη να μαγέψει και να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Image

Η διακόσμηση της γαμήλιας τούρτας είναι βασικό συστατικό για την επιτυχία! Θα πρέπει να ακολουθεί τη νέα τάση της μόδας και φυσικά το στυλ του γάμου σας.
Ξεχνάμε σίγουρα τις λευκές, καλυμμένες από σαντιγί τούρτες με το κλασσικό πλαστικό ζευγαράκι στην κορυφή, όπως επίσης και τις κλασσικές στρογγυλές πολυώροφες βάσεις. Προσαρμοσμένες πλέον στην εποχή και την αισθητική της, με μινιμαλιστικό χαρακτήρα αλλά και extravagant διακοσμήσεις. Βελούδινο γλάσο, σοκολάτα σε διάφορες υφές, πολύχρωμα φρούτα και αληθινά λουλούδια δίνουν μοναδικό στυλ στην τούρτα σας.
Οι χρωματικές τάσεις της μόδας κινούνται στα χρώματα της ίριδας, σε απαλές και παστέλ αποχρώσεις, ροζ, lime, σιέλ.
Η εμφάνιση της τούρτας θα πρέπει να ακολουθεί τη γραμμή της υπόλοιπης διακόσμησης του γάμου, γιατί σύμφωνα με την σύγχρονη art de la table επιβάλλεται η αρμονία σε όλο τον στολισμό και το στρώσιμο ενός επίσημου τραπεζιού.

Image

Τα φρέσκα λουλούδια κυριαρχούν στη διακόσμηση δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο, ζωντανό σχέδιο. Αρχικά, φροντίστε να συνεννοηθείτε σωστά με τον ανθοπώλη και τον ζαχαροπλάστη σας, ώστε να έχετε το επιθυμητό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Τα λουλούδια μπορούν να τοποθετηθούν ποικιλοτρόπως στην τούρτα. Είτε στη βάση γύρω-γύρω είτε στην κορυφή της τούρτας αναδεικνύοντάς την μοναδικά δίνοντας ύψος και όγκο χρησιμοποιώντας μεγάλα άνθη. Ακόμη, μια ωραία σύνθεση μπορεί να τοποθετηθεί στη μέση της τούρτας σαν μπουκέτο ή να μπουν λουλούδια ενδιάμεσα των επιπέδων της τούρτας δίνοντας μια διαφορετική διάσταση. Επιλέξτε διάφορα άνθη σε πολλά μεγέθη και δημιουργήστε μια «ανθισμένη σκάλα» που θα αγκαλιάζει την τούρτα και θα ταξιδεύει το μάτι από την βάση έως την κορυφή της. Ωστόσο, ένα είστε λάτρεις της μινιμαλιστικής αισθητικής και υποστηρίζεται την έκφραση “less is more” τότε ένα και μόνο λουλούδι στην τούρτα σας αρκεί. Ένα εντυπωσιακό άνθος, ένα παχύφυτο ή αερόφυτο θα δώσουν στην τούρτα σας τον χαρακτήρα που θέλετε!

Image

Από την άλλη βέβαια, σε αντίθεση με τον μινιμαλιστικό χαρακτήρα, κυριαρχούν οι extravagant διακοσμήσεις με πολλά φρούτα, γλυκά, σοκολάτες, χρώματα και μεταλλικές γαρνιτούρες να κάνουν την εμφάνισή τους πάνω στη γαμήλια τούρτα ανατρέποντας την ιδέα μιας γυμνής εικόνας. Εάν αγαπάτε αυτή τη νέα ιδέα, ήρθε η στιγμή να το τολμήσετε!
Εντυπωσιάστε τόσο με την γεύση όσο και με την εμφάνιση της τούρτας σας! Ακολουθήστε το θέμα του γάμους σας και τολμήστε να δημιουργήστε μια ονειρική γαμήλια τούρτα που θα κυριαρχήσει στο τραπέζι της δεξίωσής σας!