ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Γάμος στην Αστυπάλαια

Αν ονειρεύεστε το γάμο σας σε κάποιο νησί με θέα το απέραντο γαλάζιο και όλη την καλοκαιρινή διάθεση αλλά θέλετε κάτι το ξεχωριστό, τότε σας προτείνουμε τον ιδανικότερο προορισμό!

Image

Η Αστυπάλαια, ένα μικρό νησί κάπου ανάμεσα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, αποτελεί έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό προορισμό για την ξεχωριστή μέρα του γάμου σας!

Image

Αν και πολλοί το θεωρούν νησί άγονης γραμμής, η φυσική του ομορφιά,
το ιστορικό υπόβαθρο και η μαγική αρχιτεκτονική του με ξεκάθαρες επιρροές από τα κυκλαδίτικα κτίρια, δημιουργούν μια δυνατή υπόσχεση για αξέχαστες στιγμές. Ένα ξεχωριστό νησί να φιλοξενήσει το γάμο σας και να απογειώσει τις μέρες σας.

Image

Από τις πανέμορφες παραλίες του, αμμώδεις και βραχώδεις για να καλύψει όλα τα γούστα και να φιλοξενήσει ένα pre-wedding beach party ή γιατί όχι και το wedding beach party σας μετά την τελετή, μέχρι το κάστρο στην κορυφή του νησιού που αποτελεί ένα μοναδικό αξιοθέατο και ένα ιδανικό σημείο για το next-day shooting με μια θέα που κόβει την ανάσα!

Image

Στα μικρά, γραφικά δρομάκια του νησιού όλο και κάποιο πανηγύρι θα συναντήσετε που θα προσθέσει μια παραδοσιακή καλοκαιρινή νότα στη μέρα σας!

Ο γάμος σας στην Αστυπάλαια σίγουρα θα μείνει αξέχαστος όπως τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στο νησί.

Image

Ακόμη, μπορείτε να συνδυάσετε και το ταξίδι του μέλιτος απολαμβάνοντας μερικές μέρες στην Αστυπάλαια ανακαλύπτοντας την ευχάριστη φιλοξενία, τα θεσπέσια εδέσματα αλλά και τις βραδινές εκδηλώσεις που δεν λείπουν από το νησί!

Image

Ένα ταξίδι που σίγουρα αξίζει.
Μια μοναδική εμπειρία, ένας γάμος που θα μείνει ανεξίτηλος!
Αφεθείτε στη μαγεία του μικρού αυτού νησιού και…
η ώρα η καλή!

Image

 

Ευχαριστούμε πολύ!

Φωτογραφία : Dk Photolife photography