Οργανώστε τον πολιτικό σας γάμο

Μετά την πρόταση γάμου, έρχεται η στιγμή που
θα αποφασίσετε τι είδους γάμο θέλετε και φυσικά όλες τις λεπτομέρειες
που ακολουθούν.

Άν κάνετε πολιτικό γάμο, μην αγχώνεστε καθόλου, μπορείτε να έχετε το γάμο
των ονείρων σας και χωρίς τη θρησκευτική τελετή.

Η επιλογή του πολιτικού γάμου δεν θα σας περιορίσει
στο να ζήσετε αυτή τη μέρα όπως την επιθυμείτε.

Image

Ξεκινώντας από το ενδυματολογικό μέρος, που περισσότερο αφορά τις μέλλουσες νύφες, δεν θα σας περιορίσει κανείς στο να φορέσετε το νυφικό που φαντάζεστε, όσο απλό, ή εκθαμβωτικό το έχετε στο μυαλό σας, από αστραφτερό λευκό έως μπεζ, nude ή όποια απόχρωση σας ταιριάζει! Όσο για το γαμπρό, μπορεί και αυτός να φορέσει το κοστούμι που επιθυμεί χωρίς περιορισμούς ή ακόμη και ένα πιο χαλαρό outfit!

Ανεξάρτητα από το εάν είναι θρησκευτικός ή πολιτικόςο γάμος, είναι η μέρα σας, η μέρα που θα ανταλλάξετε όρκους αγάπης με τον αγαπημένο σας και θα ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου, για αυτό λοιπόν θα πρέπει να είστε όμορφη και λαμπερή.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών για μακιγιάζ και χτένισμα καθώς και πολλές ακόμη περιποιήσεις.

Image

Η διακόσμηση, οι λεπτομέρειες και οι ξεχωριστές πινελιές που θα δώσουν στυλ και ύφος στο πολιτικό σας γάμο σίγουρα δεν θα λείπουν.
Εφόσον επιτρέπεται, μπορείτε να διακοσμήσετε σύμφωνα με το γούστο σας, το χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος,  χρώματα και λουλούδια που αγαπάτε. Φυσικά μπορείτε να απευθυνθείτε για έξτρα βοήθεια σε κάποιον wedding planner για σας προτείνει ιδέες και λύσεις. Μην αμελήσετε την ανθοδέσμη σας, ακόμα και στον πολιτικό είναι βασική λεπτομέρεια!
Βεβαιωθείτε πως η γαμήλια ανθοδέσμη σας ταιριάζει στο ύφος του γάμου και υπάρχει μια συνάφεια με τα υπόλοιπα λουλούδια του στολισμού αλλά και στη χρωματική παλέτα.  Μην ξεχάσετε το φωτογράφο για να απαθανατίσει τις καλύτερες στιγμές σας.
Δεν έχει σημασία που ο γάμος σας θα είναι πολιτικός, ο φωτογράφος, που θα επιλέξετε, θα είναι εκεί για να δημιουργήσει τις καλύτερες φωτογραφίες που θα γίνουν υτυχισμένες αναμνήσεις!

Είτε τελέσετε θρησκευτικό είτε πολιτικό γάμο, μπορείτε να διοργανώσετε το πάρτι ή τη δεξίωση που ονειρεύεστε χωρίς καμία διαφορά. Το πού, πώς και σε τι ύφος θα είναι η δεξίωση που θα ακολουθήσει εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς!

Image

Ουσιαστικά λοιπόν, δεν υπάρχουν βασικές διαφορές όσον αφορά την οργάνωση του πολιτικού σας γάμου!
Εφόσον αποφασίσετε να κάνετε πολιτικό γάμο μην ανησυχείτε πως θα χάσετε κάτι από την αίγλη της ημέρας...

                    όλα μπορούν να είναι όπως τα ονειρευτήκατε!

Ευχαριστούμε τον BOSONIS ART & FLOWER