ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Κτήμα Ηλίου Πέτρα

 

Τι ποιο όμορφο πιο ρομαντικό από το να παντρευτείς σε ένα Πύργο?

Μιλάμε για όνειρα και επομένως παραμένει ο ιδανικός τρόπος να μεταμορφώσεις ένα όνειρο σε ένα αυθεντικό παραμύθι γεμάτο ιστορία.

Πάνω σε λόφο στο Μαρκόπουλο Αττικής με φανταστική θέα και εύκολα προσβάσιμη για τη νύφη και τον γαμπρό και τους καλεσμένους σας χτίστηκε Ο πύργος Ηλίου Πέτρα.

Ένα κτήμα που σε παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Το κτήμα Ηλίου Πέτρα προσφέρει τρεις χώρους:

Ο «Πύργος», όπως άλλωστε υποδηλώνει το όνομα του, είναι ένας χώρος ακριβώς στα πόδια του Ιταλικής αισθητικής πέτρινου πύργου του κτήματος, στην αυλή ουσιαστικά του Αρχοντικού, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα.

H Πέτρα: Το ξύλο και η πέτρα κυριαρχούν σ΄ αυτόν τον ξεχωριστό αγρόκηπο με επιρροές από την εξοχή της Τοσκάνης. Η «Πέτρα» έχει μια πιο minimal αισθητική που συνδυάζει το κλασσικό με το σύγχρονο, αφήνοντας τη φύση να εντυπωσιάσει με τη μοναδική της ομορφιά.

O Ηλιος: Τα λόγια και οι εικόνες δεν αρκούν να αποτυπώσουν τη μοναδική ομορφιά του χώρου «Ήλιος», στον οποίο παντρεύεται το ορεινό τοπίο με την εντυπωσιακή πανοραμική θέα στα Μεσόγεια.

Ξεκινώντας από την πιο σημαντική στιγμή της ζωή σας το εκκλησάκι του προφήτη Ηλία σας περιμένει αγκαλιασμένο από τον ελαιώνα, να φιλοξενήσει το μυστήριο που θα αρχίσει τη νέα σας ζωή.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input