ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Γάμος στην Κέρκυρα

Κάντε έναν ονειρεμένο γάμο στο μαγικό νησί της Κέρκυρας

 

Γάμος στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας που με την ομορφιά της έχει μαγνητίσει εδώ και αιώνες ναυτικούς, κατακτητές, καλλιτέχνες, ταξιδιώτες.. γιατί όχι και εσάς?

Καταπράσινοι λόφοι και πλαγιές γεμάτες πεύκα που κυλάνε στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου με χρυσαφένιες αμμουδιές όπου εκεί μπορείτε να κάνετε το πιο ρομαντικό πάρτι της ζωής σας.

Παραδοσιακά, παραμυθένια χωριά, βίλες, ξενοδοχεία με εκπληκτική θέα στις καταπράσινες κοιλάδες, στα ηλιοβασιλέματα και στις γαλαζοπράσινες θάλασσες.

Δώστε όρκους παντοτινής αγάπης στην παναγία των Βλαχερνών απέναντι από το Ποντικονήσι στο νησάκι που ενώνετε με την ξηρά με μια μικρή πεζογέφυρα ή σε άλλους ναούς, επιβλητικούς, ή γραφικά εκκλησάκια που υπάρχουν στο νησί

Ρουφήξτε την παραμυθένια ιστορία της παλιάς πόλης και φωτογραφηθείτε στα σοκάκια της.

Νιώστε πριγκίπισσα στο παραμυθένιο παλάτι της Αυτοκράτειρας Σισσυ

Κάντε το γάμο σας και συγχρόνως το γαμήλιο ταξίδι σας και ανακαλύψτε τις ομορφιές της  διασχίζοντας τα στενά, τα πλακόστρωτα καντούνια τις πλατείες, τα παλάτια, τα κάστρα, τις εκκλησίες.

Οργάνωση Γάμου

Οργανώστε το γάμο σας με την ομάδα του Wedding in Greece

Περισσότερα

Studio 74

Όταν η έμπειρη ματιά του  φωτογράφου μας συναντά τις θαυμαστές τοποθεσίες της Κέρκυρας, το αποτέλεσμα είναι αριστουργηματικό!

Περισσότερα

Lily Fleur Corfu

Ακολουθήστε τη χρωματική παλέτα του γάμου σας και δημιουργήστε μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα την ημέρα του γάμου σας.

Περισσότερα

Γάμος: Αναζήτηση

Πραγματικοί γάμοι