ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Mirror Booth

Image
Χρηστος Νικας
Χρηστος Νικας
Τηλ.: 211 40 20 123 | 6977 33 99 64
Χρηστος Νικας
Χρηστος Νικας
Τηλ.: 211 40 20 123 | 6977 33 99 64

Γνωρίστε το Mirror Booth

Αν σας αρέσει η ιδέα ενός Photobooth στο γάμο σας τότε ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε το Mirror Booth. Είναι το πιο cool, sexy, όμορφο, οικείο, εύχρηστο, πρωτοποριακό και προηγμένο τεχνολογικά photobooth στον κόσμο.
Το MirrorBooth έχει όλα όσα θα θέλατε να έχει ένα Photobooth και ακόμα περισότερα, χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα του. Με την εμφάνισή του και μόνο είναι ιδανικό για ένα γαμήλιο πάρτυ ή οποιοδήποτε event,  είτε αυτό γίνεται σε μια αριστοκρατική αίθουσα ξενοδοχείου, ένα όμορφο ανοιχτό κτήμα ή σε ένα beach bar στη Μύκονο, στην Πάρο, στην Σαντορίνη, οπουδήποτε... Το Mirror Booth ξεχωρίζει με την αισθητική του, την ευκολία του και τις απίστευτες & φανταστικές δυνατότητές του.
Η εμπειρία είναι μοναδική, απίστευτα διασκεδαστική και απόλυτα φυσική. Τι πιο απλό από το να σταθεί κάποιος μπροστά σε ένα καθρέφτη και να βγάλει μια φωτογραφία;
Ακόμα περισσότερο, όταν αυτός ο καθρέφτης σου δίνει οδηγίες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγγίξεις. Είστε έτοιμοι να σταθείτε μπροστά στον πιο απίστευτο καθρέφτη του κόσμου?
Ανυπομονούμε να σας εντυπωσιάσουμε!

Γνωρίστε το Mirror Booth

Το MirrorBooth έχει όλα όσα θα θέλατε να έχει ένα Photobooth και ακόμα περισότερα, χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα του. Είστε έτοιμοι να σταθείτε μπροστά στον πιο απίστευτο καθρέφτη του κόσμου?
Ανυπομονούμε να σας εντυπωσιάσουμε!