Πίνακας Ζωγραφικής σε Γάμο

Γαμήλιο Πορτρέτο

Την ημέρα του γάμου σας, είστε οι ήρωες μιας παραμυθένιας ιστορίας, που τόσο εσείς, όσο κι όσοι σας αγαπούν επιθυμούν μαζί σας να τη θυμούνται για πάντα.
Γι αυτό τον λόγο τα κινητά των φίλων σας και η φωτογραφική μηχανή του επαγγελματία, αποθανατίζει την κάθε στιγμή της δικής σας ιστορίας, για να δημιουργήσουν μαζί το φωτογραφικό άλμπουμ των αναμνήσεών σας.
Εμείς επικροτούμε αυτή την όμορφη συνήθεια, ωστόσο θέλοντας να σας προσφέρουμε μία συμπληρωματική ιδέα γεμάτη τέχνη και κουλτούρα, σας παρουσιάζουμε τούτη εδώ την πρόταση.
Πώς θα σας φαινόταν αλήθεια το σπίτι της δικής σας πια οικογένειας, να κοσμείται από το ζωγραφικό τρίπτυχο πίνακα του γάμου σας;

Σας μπερδέψαμε; Τα πράγματα είναι απλά.
Φανταστείτε η νύφη μαζί με τις φίλες της να προετοιμάζεται για το μυστήριο του γάμου και μαζί με το φωτογράφο, ένας ζωγράφος να βρίσκεται εκεί παρών και να δημιουργεί σε καμβά με πινέλα και χρώματα τις στιγμές πριν το μεγάλο ναι.
Σκεφτείτε το ίδιο να συμβεί της ώρα της φωτογράφισης σας.

Όσο εσείς θα πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, αγκαλιασμένοι κι ενθουσιασμένοι ποζάροντας ακατάπαυστα στο φακό του φωτογράφου, ο ζωγράφος να αποτυπώνει την καλλιτεχνική πλευρά του photo shooting στον πίνακα του και να ολοκληρώσει τον τρίπτυχο έργο του δίνοντας πνοή μέσα από το πινέλο του στις διασκεδαστικές στιγμές του γαμήλιου πάρτι σας.

Έτσι με πολύ πρωτότυπο τρόπο θα έχετε μία καλλιτεχνική τρίπτυχη «φωτογραφία», που θα κοσμεί σε πίνακα την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας και βλέποντάς τον καθημερινά, θα σας κάνει να νιώθετε, όλα όσα ζήσατε και φυσικά θα γίνεται αιτία θαυμασμού του κάθε σας επισκέπτη.

Image