ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Καλοκαιρινός Γάμος | Philippe & Δάφνη

Ο καλοκαιρινός γάμος του Philippe και της Δάφνης ήταν παραμυθένιος!

Το κτήμα Δικαιούλια αποτέλεσε για τα παιδιά την ιδανικότερη επιλογή για την πραγματοποίηση ενός αξέχαστου γάμου στο εκκλησάκι του αγίου Δημητρίου μέσα στο κτήμα και για τη μετέπειτα δεξίωση του γάμου τους.

Ο συνδυασμός τόσο του τοπίου, των ανθισμένων κήπων, της πισίνας, της φανταστικής θέας στον κάμπο των μεσογείων όσο και της ονειρικής διακόσμησης που βασιζόταν σε λευκά, ροζ και λιλά τριαντάφυλλα ήταν εντυπωσιακός.

 

Η υποδοχή του ζευγαριού συγκινητική καθώς πολύ από τους συγγενείς και φίλους είχαν ταξιδέψει από μακρινές χώρες του εξωτερικού για να βρεθούν δίπλα στο ζευγάρι αυτή την σημαντική ημέρα της ζωής τους.
Η χαρά και η συγκίνηση περιγράφεται στα πρόσωπά τους.

 

Την επόμενη μέρα ακλούθησε next day φωτογράφιση στο κτήμα Δικαιούλια στον καταπράσινο κήπο του που ήταν γεμάτο από τριανταφυλλιές και δίπλα στην πισίνα.

Η ομάδα του gamos oneiro
σας εύχεται..  
Κάθε ευτυχία

Συνεργασίες

Είπαν για το γάμο:

A new wedding-benchmark is set! What a venue! And what an excellent time I had! Everything was utterly superb - Let's hope Daphne & Philippe renew their wedding vows at Ktima Dikaioulia soon, so we can all come back and have another taste of this amazing place!

Matthias LaukensΦίλος ζευγαριού
οργανώστε τον γάμο σας

 

Ελάτε στο...   My Oneiro:

 

Oργανώστε το γάμο σας
επιλέξτε τους συνεργάτες
κρατήστε τις αναμνήσεις
και
μοιραστείτε τις μαζί μας

 

  

 

Δείτε πραγματικούς γάμους