ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Γάμος στο Κτήμα Κλεοπάτρα Γιάννης και Δημητρα

Κάθε γάμος μια ιστορία… και τούτος ο γάμος ήταν γεμάτος με τριαντάφυλλα και μυρωδιά νυχτολούλουδου…

Μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα, στο Κτήμα Κλεοπάτρα, έδωσαν όρκους παντοτινής αγάπης ο Γιάννης και η Δήμητρα.. Μαζί χεράκι χεράκι ευλογήθηκαν στο παραμυθένιο, βγαλμένο από ταινία, εκκλησάκι  Πέτρου και Παύλου, το οποίο βρίσκεται μέσα στο κτήμα. 

Η πόρτα του μικρού ναού ήταν γεμάτη από ροζ και λευκά τριαντάφυλλα, που κοσμούσαν σαν πέταλο καλοτυχίας, την είσοδο του ζευγαριού στη νέα τους ζωή.

Όλα είχαν πινελιές vintage διάθεσης, από το στολισμό του τραπεζιού ως την ανθοδέσμη της νύφης δεμένα απόλυτα κι αρμονικά με το ύφος του ονειρικού αυτού κτήματος, όπου πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση του ζευγαριού.

Εκεί κοντά στην πισίνα ο Γιάννης και η Δήμητρα σαν ένα σώμα έκοψαν τη γαμήλια τούρτα, με πυροτεχνήματα αγάπης να αναβλύζουν γύρω τους. Τα χαμόγελά του ζευγαριού και των καλεσμένων, η συγκίνηση στην κάθε ματιά τους , το ερωτευμένο βλέμμα του γαμπρού και της νύφης, η ζεστή αγκαλιά τους, είναι εκείνα που μπορεί ο καθένας να κρατήσει μέσα στη μνήμη του για πάντα.

Γιατί έτσι γίνεται στο κτήμα Κλεοπάτρα, κάθε γάμος ξεχωριστός, κάθε στιγμή μπορεί να μείνει αιώνια χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Να ζήσετε παντοτινά ευτυχισμένοι..