Οίκοι Νυφικών

νυφικά γάμου, νυφικόΚάθε μικρό κορίτσι από τη στιγμή που κάνει τα πρώτα βήματα με τα τακούνια της μητέρας, ονειρεύεται πως δίπλα της στέκεται ένας όμορφος πρίγκιπας, ένας ιδανικός ιππότης που για χάρη του θα φορέσει το πιο όμορφο νυφικό για να ανέβει μαζί του στο σκαλί της αιώνιας αγάπης.

Το νυφικό είναι για τη γυναίκα το άπιαστο φόρεμα, που θα ψάξει περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αγορά. Θα φορέσει άπειρα νυφικά φορέματα μέχρι να βρει το ιδανικό για εκείνη, που να της ταιριάζει γάντι στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της, στην εξωτερική εμφάνισή της, στην αύρα του έρωτά της.
Το νυφικό φόρεμα είναι εκείνο που κάθε γυναίκα θέλει να φορέσει για να νιώσει βασίλισσα και ηρωίδα ενός παραμυθιού που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Υπάρχουν πολλά είδη νυφικών φορεμάτων… Νυφικά από δαντέλα που αγκαλιάζουν μια elegant σιλουέτα, νυφικά σε Α γραμμή που κολακεύουν κάθε σώμα , σε γραμμή V για το τέλειο μπούστο, μα και με αριστοκρατικούς φιόγκους για νύφες που θέλουν να μοιάζουν με μοντέρνες πριγκίπισσες.
Νυφικά για όλα τα γούστα κι όλες τις εποχές, από το καλοκαίρι, ως το χειμώνα, κεντημένα στο χέρι με τα πιο πολυτελή υλικά υψηλής ραπτικής, chic & minimal, αέρινα, boho, ρομαντικά, παραμυθένια, όλα περιμένουν ανυπόμονα λίγο ως πολύ να κάνουν κάθε νύφη μοναδικά ευτυχισμένη..

Chic Νυφικό

Πόσο Chic & minimal είναι αυτό το νυφικό και πόσο αριστοκρατικό αναζητήστε το στον  οίκο νυφικών Brides by Politia Tennis Club
  • Stylebook: Νυφικό
  • Χρώματα: Λευκό

Δείτε Νυφικά και Οίκους Νυφικών