Νυφικά Παπούτσια - Νυφικά Γοβάκια

Τα νυφικά παπούτσια, αποτελούν την ολοκλήρωση της εικόνας στην προετοιμασία της νύφης, τη δεύτερη σημαντικότερη επιλογή, μετά το νυφικό φόρεμα πριν εκείνη περπατήσει στο δικό της παραμύθι.

Αφού έχει ολοκληρωθεί, το νυφικό χτένισμα & το μακιγιάζ, φοράει το νυφικό της με τη βοήθεια της αδελφικής της φίλης κι αναμένει να της προσφέρουν τα εντυπωσιακά νυφικά της παπούτσια, οι φίλοι του γαμπρού. Είναι αλήθεια πως τα νυφικά παπούτσια είτε είναι luxury είτε alternative, τα παρατηρούν χιλιάδες μάτια. Πότε; Η απάντηση είναι σε κάθε της βήμα στο μυστήριο του γάμου κι όχι μόνο.

Τη στιγμή του εθίμου, οπού η νύφη γράφει στον πάτο των νυφικών παπουτσιών της τα ονόματα από τις ανύπαντρες φίλες της, την ώρα που τα μπρατίμια προσπαθούν να τοποθετήσουν τα νυφικά γοβάκια στην πριγκίπισσα νύφη, όταν βγαίνει από το αυτοκίνητο μα κι όταν περπατήσει στον προαύλιο χώρο, στον ψαλμό «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», στις φωτογραφίες, στο γλέντι …θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι το κυρίαρχο αξεσουάρ της… Η επιλογή τους;

Όχι τόσο δύσκολη μιας και η ίδια το μόνο που χρειάζεται να κάνει, είναι να ακολουθήσει το δικό της γούστο μα και το στυλ που θέλει να δώσει στον παραμυθένιο γάμο της.

Νυφικά γοβάκια με μπαρέτα, με γκλίτερ, με διαφάνεια, με χαμηλό τακούνι, με πέρλες, με κορδέλες, luxury,παραμυθένια νυφικά παπούτσια, χειροποίητα νυφικά, πολυτελή μπορώ να σας προτείνω στη στιγμή…

Ας τα «περπατήσουμε» μαζί…

 

 

Πέδιλα Νυφικά Κύριο

Πέδιλα Νυφικά

Νυφικά πέδιλα με έμπνευση από τα παλιά από την ONCE UPON A SHOE