ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Στολισμός Εκκλησίας - Ιδέες Στολισμού Εκκλησίας

Πόσες φορές ως καλεσμένοι, σταθήκατε δίπλα στο στολισμό της εκκλησίας και του προαυλίου χώρου της, συζητήσατε γι αυτόν, ακόμη και φωτογραφηθήκατε με φόντο το στολισμό;
Πόσο σημαντικός είναι ο στολισμός της εκκλησίας;

Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι, μιας και ο ίδιος παίρνει  τον ρόλο του καμβά των φωτογραφιών της νέας σας ζωής. Οι στιγμές που περιμένει ο γαμπρός ανυπόμονα, η ώρα που περπατά η νύφη στον προαύλιο χώρο με στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω της, η ευλογημένη ένωσή τους στο μυστήριο μέσα στο ναό, η έξοδός τους και τα χειροκροτήματα για βίο ανθόσπαρτο, όλα αυτά ανάμεσα στο στολισμό που το ζευγάρι επιλέγει ανάλογα το ύφος που θέλει να αποδοθεί. 

Φυσικά, ως γνώμονα θα πρέπει να έχουμε το πώς είναι ο προαύλιος χώρος, ο ναός,  μα και η εποχή στην οποία θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο… Αν ο γάμος σας θέλετε να αποπνέει ρομαντική διάθεση τα απαλά χρώματα, τα παχύφυτα, τα κρεμαστά λευκά άνθη και τα ροδοπέταλα θα σας το δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 Αν πάλι είστε λάτρεις της φύσης, τότε θα διακοσμήσετε μέχρι και τις λαμπάδες με άνθη λεβάντας. Σε έναν φιλόξενο γάμο θα δει κανείς ρουστίκ διάθεση με ξύλινες λεπτομέρειες, ενώ αν είστε “φίλη” με την Carrie Bradshaw σίγουρα ο Elegant και Luxorious στολισμός σας ανήκει. Βέβαια αν ο γάμος θέλετε να πολύ συζητηθεί τότε σίγουρα δεν πρέπει να λείψει η ασπίδα γεμάτη χρώματα κι άνθη. Ρουστίκ, παραμυθένιος, νησιώτικος, ρομαντικός, elegant, luxorious, όλα θα σας τα δείξουμε μέσα από τα αγαπημένα μας styled shoots.. 

Είστε έτοιμοι;

ΑΨΙΔΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Μια Πανέμορφη στρογγυλή αψίδα στήθηκε σε γάμο που έγινε στην Κέρκυρα και επιμελήθηκε η Lily Fleur

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΓΑΜΟΥ

Ένας Πανέμορφος στολισμός τελετής στον Άσσο με κατάλευκες ορτανσίες και πρασινάδα σε τέλεια αρμονία με το χώρο.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΓΑΜΟΥ

Ένας Πανέμορφος στολισμός τελετής  μια υπέροχη στρογγυλή αψίδα από βουκαμβίλια  σε γάμο που έγινε στην Κεφαλλονιά με στολισμό από τον Bosonis art & flowers.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΑΣ

Πανέμορφος συνδυασμός στολισμού εκκλησίας και λαμπάδας με κατάλευκες ορτανσίες τριαντάφυλλα και γυψοφίλη από καλοκαιρινό γάμο που έγινε στο κτήμα Κλεοπάτρα.