ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Γάμος & Δεξίωση με θέα την Ακρόπολη

Γάμος κάτω από την Ακρόπολη

Ο Γάμος είναι η ένωση δύο ανθρώπων που περιμένουν να ζήσουν ερωτευμένοι αιώνια.
Έτσι την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους , την στολίζουν με αγάπη, τρυφερότητα και ρομαντισμό.

Μία κορυφαία πρόταση για εσάς που θέλετε η δεξίωσή σας να έχει τον ρομαντισμό της Αρχαίας Αθήνας, είναι να κάνετε το γάμο σας με την θέα της  Ακρόπολης.

Φανταστείτε ένα ονειρικό σκηνικό πλαισιωμένο από τα μενεξεδιά χρώματα του ηλιοβασιλέματος και το απέραντο γαλάζιο του ουρανού να συνοδεύει την τελετή καθώς και την δεξίωση του γάμου σας.
Η νύφη με νυφικό αέρινο και ελαφρύ, ραμμένο με αρχαιοελληνικές καταβολές, χρυσά αξεσουάρ και στα πόδια της σανδάλια κρατώντας τη νυφική ανθοδέσμη με άσπρες παιώνιες και φύλλα ελιάς, με άγρια λευκά τριαντάφυλλα και φύλλα μυρτιάς, με δάφνινο στεφάνι στα μαλλιά.

Λέγεται ότι οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν πως καταλληλότερη μέρα για να πραγματοποιηθεί ένα γάμος ήταν οι μέρες με Πανσέληνο…!!!

Σκεφτείτε το μήνα Γενάρη , το μήνα της θεάς του γάμου Ήρας ή τον Αύγουστο να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σας κάτω από το ολόγιομο ρομαντικό φεγγάρι, να ανταλλάζετε όρκους αγάπης, να δένετε δεσμούς φιλίας στο Roof garden, κοντά στον ονειρεμένο ναό του Παρθενώνα ή στο roof bar-restaurant, σε βεράντες, με εσωτερικούς ή κλειστούς χώρους, με lounge, urban chic ή classic luxury διάθεση.

Κεριά να φωτίζουν τα λινά τραπεζομάντηλα, άνθη συνδυασμένα με τα κλαδιά ελιάς από τον Παρθενώνα, άρωμα δάφνης παντού, ασημένια και χρυσά μαχαιροπήρουνα και κρυστάλλινα ποτήρια να θυμίζουν δεξίωση σε παλάτι .

Λεπτομέρειες που μπορεί να απογειώσουν το χώρο και να συμπληρώσουν την απαράμιλλη ομορφιά ενός ρομαντικού γάμου, συνδυάζοντας την μυθική Αθήνα με τη σύγχρονη, το ρομαντισμό με την αρχαιοελληνική τελετουργία των προγόνων μας.

Ας ταξιδέψουμε μαζί σε χώρους γεμάτους, ρομαντισμό και φως πανσελήνου…

Bride's by Politia Tennis Club

Νυφικά Αέρινα ρομαντικά δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια

Περισσότερα

Άμαξες Γάμου Γκοσδής

Κάντε το γάμο σας μοναδικο ενοικιάζοντας μια άμαξα.

Περισσότερα

Skayfall Events

Κάντε τη δεξίωση του γάμου σας με την θέα της Ακροπολης 

Περισσότερα

Φωτογράφοι γάμου

Εμπιστευτείτε τους φωτογράφους μας και φωτογραφηθείτε με τη θέα της Ακρόπολης

Περισσότερα

Ζητήστε προσφορά από επαγγελματίες γάμου για μια ονειρική δεξίωση κάτω από την Ακρόπολη!

Δείτε ιδέες γάμου