ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Κτήματα γάμου βόρεια προάστια... και εκεί ξεκινάει ο κοινός σας βίος.

Ο εορτασμός της νέα σας ζωής, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε κτήματα δεξιώσεων κι αίθουσες γάμων, μα και κτήματα γάμου με εκκλησία στα βόρεια προάστια, στην γνωστή σε όλους άλλη Αθήνα.
Η βόρεια πλευρά της Αττικής, σχεδόν ανέπαφη, συνεχίζει να είναι καταπράσινη κι αποτελεί παραδοσιακά, πνεύμονα οξυγόνου και τόπο διακοπών, σε όσους θέλουν ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί σε ένα καλύτερο περιβάλλον, έξω από το κέντρο της πόλης, όπου συναντάς πανέμορφες επαύλεις της σύγχρονης κοσμικής, κοινωνικής και πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Ελάχιστα χιλιόμετρα βορειότερα από το κέντρο στο Ψυχικό και στη Φιλοθέη, βρίσκονται πνιγμένα στο πράσινο μεγάλα πάρκα και πλατείες, αξιοθέατα, σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, εντυπωσιακές κατοικίες που αντικατοπτρίζουν την αρχιτεκτονική διαδρομή μέσα στο χρόνο.

Στα ανατολικά των βορείων προαστίων μπορείτε να απολαύσετε τα πευκοδάση του Υμηττού, ενώ στα βορειοανατολικά το πεντελικό τοπίο.
Στα βόρεια, πάλι η Πάρνηθα, Βαρυμπόμη στέκoουν πανέμορφα και στα δυτικά διακρίνονται οι λόφοι των Τουρκοβουνίων .

Δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας ,να περπατήσουν στις πιο καλαίσθητες πλατείες, στο ιστορικό Άλσος της Κηφισιάς, στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι, στο Αττικό Πάρκο Βριλησσίων, όσο εσείς θα ετοιμάζεστε για τα πρώτα βήματα της κοινής σας ζωής.

Αφορμή για εκείνους, να κάνουν και τις αγορές τους στη Κηφισιά, στην οποία συγκεντρώνονται όλες οι λαμπερές υπογραφές του επώνυμου shopping.
Στα βόρεια προάστια υπάρχουν πολυτελείς αίθουσες, για τη δεξίωση γάμου σας με θέα την Αττική ,που διακρίνονται για το απαράμιλλο ντεκόρ τους, τη διακριτική χλιδή και το αριστοκρατικό τους ύφος.

Αίθουσες δεξιώσεων με έντονο το φυσικό τοπίο, υψηλής αισθητικής με ύφος εμπνευσμένων αρχιτεκτονικών σχεδίων και γαστρονομικών εκπλήξεων, επιθυμούν να φιλοξενήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Σε κτήματα έκτασης πολλών στρεμμάτων, με εκκλησάκια στον προαύλιο χώρο μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου σας, ενώ στους κατάφυτους κήπους, με τεχνητές λίμνες, μέσα σε ολόφυτα άλση, που δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και ευφορίας να γιορτάσετε με όσους αγαπάτε την πιο όμορφη στιγμή του κοινού σας βίου.

Ο γάμος, είναι το σημαντικότερο ίσως γεγονός στη ζωή μας, και παράλληλα μία από τις πλέον σύνθετες διαδικασίες, καθώς απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό.
Στη λίστα όλων αυτών των πραγμάτων, η δεξίωση είναι ταυτόχρονα στην πρώτη και την τελευταία θέση, γιατί εκεί ξεκινά ο κοινός σας βίος, μα κι ολοκληρώνεται η πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Κτήματα Γάμου Βόρεια Προάστια

Δείτε πολυτελείς αίθουσες μέσα σε κτήματα για την δεξίωση του γάμου σας.

Περισσότερα

Bride's by Politia Tennis Club

Βρείτε το νυφικό των ονείρων σας στο Bride's by Politia Tennis Club

Περισσότερα

Politeia Tennis Club

Ένας εξαιρετικός χώρος για την δεξίωση του γάμου σας.

Περισσότερα

Άμαξες Γκοσδής

Κάντε την βόλτα της ζωής σας...

Περισσότερα

Ζητήστε προσφορά από χώρους δεξιώσεων

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ..