Φωτογράφοι Γάμου

Ο φωτογράφος την ημέρα του γάμου σας πάντα κοντά σας

Ο φωτογράφος που θα επιλέξετε να είναι δίπλα σας την ημέρα του γάμου σας θα πρέπει να είναι κάποιος που θα νιώθετε άνετα, καθώς θα περάσετε πολλές ώρες μαζί του! 
Είναι ο άνθρωπος που θα κινείται σε παρασκήνιο και προσκήνιο κάνοντας λιγότερο αισθητή την εμφάνισή του, απαθανατίζοντας όμως, τις καλύτερες στιγμές σας που θα κρατήσουν για μια ζωή.

 Το καλύτερο δυνατό σενάριο για να πετύχει η συνεργασία σας και να κυλήσουν όλα ομαλά τη μεγάλη μέρα είναι να ταιριάζει η προσωπικότητά σας με του και να έχετε όσο το δυνατόν γίνεται την ίδια οπτική πραγμάτων και αυτό θα επιτευχτεί μετά από μερικές συναντήσεις μαζί του και πολύ συζήτηση για το τι θέλετε ακριβώς. 

Σε αυτό θα βοηθήσει και μια φωτογράφιση πριν από το γάμο που αφενός θα εξοικειωθείτε με το φακό και αφετέρου ο  θα μπορέσει να σας καταλάβει ακόμη καλύτερα.


Επιλέξτε την αγαπημένη σας πόζα και στείλτε  ένα “save the date” στους καλεσμένους σας! 
Ο φωτογράφος γάμου θα είναι από την αρχή της μέρας δίπλα σας. θα πρέπει να του δώσετε χώρο και χρόνο να κινείται στα παρασκήνια και να απαθανατίζει τις όμορφες στιγμές σας, τόσο στο σπίτι της νύφης όσο και στο σπίτι του γαμπρού!

Aφού θα έχουν εξοικειωθεί όλοι με την παρουσία του, το έργο του θα είναι ακόμα πιο εύκολο και εντυπωσιακό.

Μην αγχώνεστε και μην προσπαθείτε να πάρετε πόζες, οι αυθόρμητες, γεμάτες συναίσθημα στιγμές γίνονται οι καλύτερες φωτογραφίες.
Μια από τις καλύτερες ιδέες για την φωτογράφηση του γάμου σας είναι το next day shooting καθώς θα έχετε την πολυτέλεια χρόνου να επιλέξετε το αγαπημένο σας μέρος και χωρίς άγχος να φωτογραφηθείτε με το ταίρι σας υπό την καθοδήγηση του ειδικού!


 Αυτό που είχατε ονειρευτεί θα γίνει πραγματικότητα!

Χαρείτε τη σημαντικότερη μέρα της ζωής και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας... και σίγουρα θα έχετε τις καλύτερες φωτογραφίες γάμου με πλατιά χαμόγελα, έντονα συναισθήματα αποτυπωμένα στο χαρτί και αυθόρμητες πόζες που ξεχειλίζουν χαρά.

 Αποβάλλεται το άγχος της προετοιμασίας και αφεθείτε στην ευτυχία της στιγμής... θα είναι σίγουρα η συμβουλή του φωτογράφου σας!


Δημιουργήστε ανεξίτηλες αναμνήσεις!

 

Συνεργζόμενοι φωτογράφοι γάμου