Skip to main content

Νυφικά 2019

Οι νέες τάσεις στα νυφικά 2019 που παρουσίασαν οι οίκοι νυφικών

Νυφικά αέρινα, με luxury διάθεση, με δουλεμένες λεπτομέρειες, νυφικά λιτά, extravagant και με ιδιαίτερα υφάσματα είναι τα χαρακτηριστικά για τις νυφικές συλλογές 2019 των μεγάλων οίκων νυφικών!
Σίγουρα για ακόμη μία φορά οι bridal collections εντυπωσιάζουν με τα σχέδια και τα κοψίματα καθώς και τα υφάσματά τους.

• Νυφικά Like a princess. Μια κλασσική διαχρονική γραμμή που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τη bridal collection είναι τα luxury πριγκιπικά νυφικά, αυτά που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Μοναδικά υφάσματα, πλουμιστά κεντήματα με έμφαση στη λεπτομέρεια και ογκώδεις φούστες, ίσια ντεκολτέ με έξω ώμους! Νυφικά σχεδιασμένα για πριγκίπισσες!

• Νυφικά Simplicity. Για όλες εσάς που είστε λάτρεις της απλότητας. Καθαρές και λιτές γραμμές με φίνα υφάσματα που συνθέτουν υπέροχες δημιουργίες. Μεταξωτό σατέν και μουσελίνα για τα αιθέρια λιτά αλλά και θηλυκά, με βαθιά V ντεκολτέ, νυφικά φορέματα.

Νυφικά Modern classic. Από μια μοντέρνα οπτική τα κλασσικά νυφικά φορέματα μεταμορφώνονται με μια μικρή πινελιά. Οι φιόγκοι είτε μεγάλοι με extravagant διάθεση είτε μικροί με πιο τολμηρή διάθεση δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τονίζοντας κάθε φορά τη μέση, την πλάτη, τους ώμους ή το μπούστο δίνοντας ανάλογα ρομαντική ή αισθησιακή νότα στο νυφικό φόρεμα.

• The cape. Ένα στοιχείο που ξεχωρίζει στις bridal collections 2019 είναι η κάπα. Μια νέα προσθήκη στο νυφικό φόρεμα που ήρθε να σαγηνεύσει. Αιθέριες κάπες από δαντέλα, πούλιες και τούλι, που καλύπτουν διακριτικά τους ώμους δίνοντας μία elegant διάθεση στην εμφάνιση της νύφης.

• Νυφικά Volume. Όγκος που θυμίζει κάτι από βασιλικό γάμο. Κλασσικά φορέματα με ογκώδεις όμως φούστες με προσοχή στη λεπτομέρεια, ένα νέο twist με ανανεωμένες σιλουέτες, πολλή δαντέλα, πέρλες και περίτεχνα σχέδια με βολάν. Επιβλητικές δημιουργίες για εξαιρετικές περιστάσεις!

• Νυφικά Jumpsuits. Οι ολόσωμες φόρμες δεν γίνεται να λείπουν πλέον από τις νυφικές συλλογές. Στα νυφικά του 2019 θα βρείτε μοναδικές δημιουργίες σε jumpsuits. Εντυπωσιακά σχέδια για την πιο stylish πρόκληση από τους σχεδιαστές. Για τις πιο τολμηρές νύφες που αναζητούν το διαφορετικό!

•Νυφικά Metallic glam. Επαναπροσδιορίζοντας την ιδέα της λάμψης, οι σχεδιαστές προτείνουν πούλιες και μεταλλικά υφάσματα για glamorous νυφικά φορέματα. Όλη λάμψη που χρειάζεται η μέλλουσα η νύφη αποτυπωμένη στο νυφικό της!

• Νυφικά Pearls & Flowers. Τα 3D λουλούδια περίτεχνα σχεδιασμένα σε σιφόν, τούλι και άλλα αιθέρια υφάσματα μαγεύουν στις νέες νυφικές δημιουργίες του 2019, αναδεικνύοντας εξαιρετικά τη γυναικεία σιλουέτα. Οι πέρλες κυριαρχούν και συμπληρώνουν τα νυφικά φορέματα με πιο vintage διάθεση και απογειώνουν αυτά με τον πιο λιτό χαρακτήρα. Νυφικά με μοναδική αισθητική που έρχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις!

• Νυφικά Sleeves & Jackets. Το νέο trend για το 2019 και άκρως ανατρεπτικό είναι τα jackets για μια πιο άνετη εμφάνιση. Από εκλεπτυσμένα υφάσματα έρχονται να αναθεωρήσουν την εμφάνιση της νύφης. Ακριβώς όπως και τα σχεδόν αόρατα μακριά μανίκια στα νυφικά φορέματα.Αέρινα σαν ψευδαίσθηση μανίκια από τούλι, σιφόν και δαντέλα που θα προσδώσουν μία ξεχωριστή διάθεση στο φόρεμα της νύφης.
Ανακαλύψτε το δικό σας χαρακτήρα στις νέες τάσεις στα νυφικά του 2019 και λάμψτε τη μεγάλη μέρα φορώντας…

ΈΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ νυφικό φόρεμα!

Νυφικό φόρεμα Μον Ελίζα
Μον Ελίζα Νυφικά
Οίκοι Νυφικών Μον Ελίζα
Οίκος νυφιών Μον Ελίζα
Νυφικό αέρινο Μον Ελίζα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του gamosoneiro.gr

© Gamosoneiro.gr, all rights reserved. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.