Skip to main content

Νυφικά 2020

Νυφικά 2020 και οίκοι νυφικών υψηλής ραπτικής

Τα Νυφικά 2020 και οι νέες νυφικές συλλογές των πιο διάσημων οίκων νυφικών σίγουρα θα σας μαγέψουν!
Έμφαση στη λεπτομέρεια, μοναδικά υφάσματα, ξεχωριστές τεχνοτροπίες και μια μοναδική αισθητική τόσο μινιμαλιστική όσο και extravagant.
Νυφικές δημιουργίες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και το αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.
Η βαθιά παράδοση και η vintage διάθεση ενέπνευσαν τους μεγάλους σχεδιαστές.
Οι δαντέλες και οι διαφάνειες δεν λείπουν, αλλά πρωταγωνιστές είναι το κρεπ ύφασμα, τα ιδιαίτερα μανίκια, τα γοργονέ φορέματα και οι όγκοι.
Δεν λείπουν και φέτος τα μακριά πέπλα, οι κάπες και τα νυφικά

Εμπνευσμένος από την αξία των παραδόσεων, ο οίκος Zuhair Murad, υμνεί την Ιβηρική κουλτούρα, με λεπτομέρειες βασισμένες σε χορευτές flamenco και ταυρομάχους. Οι προτάσεις του για το 2020, οι κάπες, τα περίτεχνα κεντημένα πέπλα και τα headpieces.

Για τη νύφη που θέλει να κάνει το δικό της statement,νυφικά με μακριά μανίκια, διακοσμημένες δαντέλες και τούλια και πλισέ σχέδια.

Ντεκολτέ σε V, φορέματα σε Α γραμμή και λεπτομέρειες από παγιέτες και φτερά.
Τέλος, ο Murad ολοκληρώνει τη νυφική συλλογή του με νυφικά με αποσπώμενες φούστες που σας χαρίζουν αυτομάτως δύο διαφορετικές εμφανίσεις!

Ογκώδη νυφικά φορέματα, περίπλοκα κεντήματα και φυσικά θηλυκή και αιθέρια υπόσταση.

Ο οίκος Marchesa για τη νυφική σειρά 2020 σχεδίασε φορέματα εξ ολοκλήρου με διακοσμητικά στοιχεία, 3D πέταλα, κρυστάλλινες λεπτομέρειες, τεράστιους φιόγκους και τούλινες ροζέτες.
Πάντα βέβαια με την πολυτέλεια των νυφικών φορεμάτων να συνδυάζεται με την άνεση!

Μια ακόμη τάση που επικεντρώθηκαν είναι τα αφαιρούμενα κομμάτια, ψηλά γάντια σε γοργονέ τύπου νυφικό, κάπες και διάφανα jackets αντί για πέπλα είναι μια ξεχωριστή πρόταση για τις νύφες που θέλουν μια εναλλακτική εικόνα!

Ο οίκος Carolina Herrera δημιούργησε μια νυφική συλλογική σαν ρομαντικό όνειρο που καθορίστηκε από την ελαφρότητά της και χαρακτηρίζεται από αιθέρια φορέματα υπογραμμίζοντας την αισθητική και μια φρέσκια προσιτή νότα στη δομή των νυφικών.
Η κομψότητα έχει συνδεθεί με το όνομα Herrera και για τη νέα σεζόν η όλη πολυτέλεια είναι στις κρυμμένες λεπτομέρειες.
Ντελικάτες δαντέλες με περίτεχνα μοτίβα, τούλια και αέρινα υφάσματα συνέθεσαν εξαιρετικές δημιουργίες και μια πιο covered-up τάση.

Για τα statement φορέματα με ball-φούστες, φλοράλ απλίκες και κρυστάλλινα στοιχεία είναι γνωστός ο οίκος Victor & Rolf.
Φαίνεται πως τα signature τούλινα φορέματά τους λείπουν από την νέα συλλογή, καθώς στράφηκαν σε πιο καθαρές γραμμές και σιλουέτες και πιο αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες.
Νύφες που ψάχνουν το κλασσικό αλλά εξίσου ιδιαίτερο, θα ανακαλύψουν φορέματα με μεγάλα τριαντάφυλλα στο πλάι, off-the-shoulders κοψίματα και μεγάλους φιόγκους χαμηλά στην πλάτη.
Αλλά και για τις γυναίκες που προτιμούν ένα πιο χαλαρό look, θα μαγευτούν από τα jumpsuits, τα μακριά σατέν blazers και τα ιδιαίτερα παντελόνια με μαργαριτάρια, που σίγουρα αποτελούν τάση για τα νυφικά του 2020.

Danielle Frankel και μια σύγχρονη εκδοχή των νυφικών φορεμάτων.
Κομμάτια ευέλικτα, πολυμορφικά που μπορούν να φορεθούν ξανά. Μία νέα συλλογή από δημιουργίες τόσο μινιμαλιστικές όπως ένα σαγηνευτικό με μακριά μανίκια φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ, όσο και πιο κλασσικές δημιουργίες. Απογείωσε εκπληκτικά την συλλογή με ένα μίνι πλεκτό με πέρλες νυφικό φόρεμα! Αισθησιακά κοψίματα, πολύτιμα υφάσματα αλλά πάντα και μια νότα αρρενωπότητας χαρακτηρίζουν τον οίκο Frankel.
New-in για τη νέα σεζόν αποτελεί ένα ιδιαίτερο jacket με vintage διάθεση, όπως και τα κασμιρένια πλεκτά sweaters σε κρεμ αποχρώσεις που θα ερωτευτεί η κάθε γυναίκα!

Ανακαλύψτε το δικό σας μοναδικό στυλ ακολουθώντας τις νέες τάσεις για το 2020, επιλέξτε το νυφικό σας φόρεμα και λάμψτε τη μεγάλη μέρα κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Εμείς σας προτείνουμε, εσείς επιλέγετε!


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του gamosoneiro.gr

© Gamosoneiro.gr, all rights reserved. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.