ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Νυφικά Niki's

Νυφικά Niki's

Το κατάστημα νυφικών Niki’s βρίσκεται στον όμορφο Βόλο, μα συνεργάζεται με τη Nicole Greece και το Nο 1 Ιταλικό νυφικό οίκο Nicole Milano, γιατί γνωρίζει πως στον τέλειο συνδυασμό μεταξύ της φύσης και του πολιτισμού, της παράδοσης και της δημιουργικότητας, γεννιέται η αδιαμφισβήτητη ιταλική γοητεία των συλλογών Νicole.

Το νυφικό που θα επιλέξετε είναι ίσως το πιο σημαντικό που πρέπει μια νύφη να αποφασίσει πριν να ανέβει στα σκαλιά της αγάπης, της αφοσίωσης, της αιωνιότητας.
Οι ενδυματολογικές λεπτομέρειες του φορέματος σας ορίζουν τη μοναδικότητα σας, έτσι δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την καταρτισμένη ομάδα των νυφικών Niki΄s για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Τα νυφικά των συλλογών Nicole είναι φτιαγμένα πάντα με τα καλύτερα υλικά όπως μουσελίνες, φίνες δαντέλες, οργάτζες, ταφτάδες.
Νυφικά ιδιαίτερα, πρωτότυπα, με άριστη εφαρμογή και πάνω από όλα Ιταλική φινέτσα που τα κάνει να ξεχωρίζουν.
Σοφιστικέ φορέματα,, κεντημένα μπούστα, ντεκολτέ της καρδιάς, off shoulder νυφικά, με βολάν, gipsy, εκλεπτυσμένα, boho chic φορέματα για έναν γάμο στην παραλία, υπέροχες φούστες με στρώματα τούλι που χορεύουν μαζί σου, μπούστο και ουρά γοργόνας, κομψά φορέματα σε σιφόν και Mikando, ντεκολτέ και λαιμόκοψη με λεπτό "see-through", κιπούρ δαντέλα, νυφικά σαμπανιζέ ή ιβουάρ, λευκά ή ροζ , όλα σας περιμένουν να τα προβάρετε ξανά και ξανά μέχρι να αποφασίσετε πως η καρδιά σας ανήκει σε ένα από αυτά.

Κλείστε ραντεβού κι ελάτε σε ένα party νυφικών με τις φίλες σας, πίνοντας Moscato d'Asti, βγάζοντας φωτογραφίες και δημιουργώντας αναμνήσεις μα και το μέλλον σας ταυτόχρονα σε μια αστείρευτη πηγή εκλεπτυσμένου στυλ, elegant διάθεσης και Ιταλικής φινέτσας.

Κλείστε Ραντεβού...