Φωτογράφος Χρήστος Αγγελίδης

Χρήστος Αγγελίδης
Χρήστος Αγγελίδηςhttps://aggelidisphotography.com/
Τηλ :+30 6948722668, +30 2104005935

Δυνατότητες - Παροχές

  • Next Day
  • Εκτός Αθηνών
  • Εκτός Ελλάδας
  • Κινηματογράφηση

Γνωρίστε το Χρήστο Αγγελίδη

Με χαρά σας παρουσιάζουμε έναν ταλαντούχο φωτογράφο, που έκανε το όνειρό του επάγγελμα, αποτυπώνοντας όλα όσα κάποιος άλλος, απλά θα προσπερνούσε.

Από πολύ μικρός ο πατρινός Χρήστος Αγγελίδης επέλεξε το πάθος του για τη φωτογραφία να γίνει η καθημερινότητά του.
Μετά από τις σπουδές του στη φωτογραφία ξεκίνησε να ασχολείται με μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων βασιζόμενα στη φωτογραφία γάμου και να συμμετέχει σε διαγωνισμούς φωτογραφίας, όπου έλαβε 17 διεθνή βραβεία από ευρέως γνωστές φωτογραφικές κοινότητες.

Μιας κι ο ίδιος, όσο κι η ομάδα του ασχολούνται με το πάθος τους, η δημιουργικότητα στη φωτογραφία γάμων είναι το Α & το Ω, καθώς το όραμά τους είναι, να δημιουργήσουν για εσάς, στιγμές που θα μπορέσουν να μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σας και να μην ξεθωριάζουν ποτέ.
Ο Χρήστος Αγγελίδης και οι συνεργάτες του, έχουν το μαγικό τρόπο να σας κάνουν να αισθανθείτε αμέσως οικεία και φιλικά με αποτέλεσμα, να αφεθείτε μπροστά στο φακό τους, λες κι απλά βρίσκεστε με τον κολλητό σας φίλο ή ακόμη και με συγγενή.

Ο ταλαντούχος φωτογράφος επιθυμεί μέσα σε ένα του κλικ, όχι απλά να αποτυπώσει μια όμορφη στιγμή, αλλά να συλλάβει το κάθε συναίσθημα που διάχυτο θα ρέει γύρω σας εκείνη τη στιγμή, μα θα αδυνατείτε να το προσέξετε.

Έτσι στο ξεφύλλισμα του άλμπουμ σας πέραν από τη δική σας χαρά, αγάπη, αφοσίωση, σεβασμό, θα αντικρίσετε τη συγκίνηση της μητέρας σας, όταν σας ντύνουν οι φίλοι σας, την αστείρευτη χαρά των δικών σας ανθρώπων, την ματιά των γονιών σας σαν χορεύετε τον χορό του Ησαΐα, την τελευταία στιγμή με την αδελφή σας, την τελευταία αγκαλιά με τον κουμπάρο σας κι όχι μόνο.

Αν θέλετε λοιπόν έναν επαγγελματία που μπορεί μέσα από τη φωτογραφία του να αποτυπώσει την μαγεία της πιο όμορφης σας στιγμής , δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναζωογονήσει τα συναισθήματά σας, δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε μαζί μας της υπέροχη δουλειά του Χρίστου Αγγελίδη και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί του.

Φόρμα Επικοινωνίας...

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input