Φωτογράφος Ιγνάτιος Κουρουβασίλης

 Ιγνάτιος Κουρουβασίλης
Ιγνάτιος Κουρουβασίληςhttps://ignatioskourouvasilis.com/
Τel: +30 6944 24 1940 Viber & WhatsAPP

Δυνατότητες - Παροχές

  • Next Day
  • Εκτός Αθηνών
  • Εκτός Ελλάδας
  • Κινηματογράφηση

Ιγνάτιος Κουρουβασίλης

Ο Ιγνατιος Κουρουβασίλης ένας εξαιρετικός φωτογράφος με έδρα την Αθήνα μπορεί να καλύψει το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Λατρεύει το φυσικό φως καταγράφοντας με το φακό του εικόνες γεμάτες συναισθήματα.

Η συνεργασία του τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τους δέκα κορυφαίους φωτογράφους γάμου παγκόσμιας κλάσης του έδωσε μια άλλη ποιοτική αισθητική και πολύτιμη εμπειρία στο χώρο σε υψηλό επίπεδο.

Ο Ιγνάτιος δεν μπορεί να ονομαστεί "φωτογράφος", αυτό θα ήταν υποτιμητικό! Ο Ιγνάτιος είναι καλλιτέχνης φώτων, χρωμάτων, εκφράσεων και συναισθημάτων ... καταφέρνει να τα συλλέξει όλα, τα περικλείει στα πλάνα του. Η εμπιστευτικότητα, η ευγένεια και τα χαμόγελά του έχουν συνδεθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, όταν ένα μικρό συναίσθημα αρχίζει να γίνεται αισθητό: ήταν εκεί φυσικά, χαμογελούσε. Δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε έναν καλύτερο επαγγελματία για να καταγράψουμε τις στιγμές του γάμου μας. Οι φωτογραφίες είναι οι αναμνήσεις που μένουν και ήταν σημαντικό για εμάς να παραμείνουν ζωντανοί, όλα τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστώ Ignatios, ήσουν υπέροχος!

(Μαρτυρία ζευγαριού σε μετάφραση : Claudia & Vassilis)

Φόρμα Επικοινωνίας...

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input