ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ - ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΑΜΟΥ - ΓΑΜΟΣ - GAMOS

 

 

Stefan Fekete wedding Photography

Γνωρίστε τον Stefan και την Andra

Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι φωτογράφων, που είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά στην όμορφη Σκιάθο μας.

Ο Stefan και η Andra είναι μία ομάδα, που αγαπούν να ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο και να φωτογραφίζουν γάμους και μοναδικές ερωτικές ιστορίες όπως η δική τους.

Είναι τόσο πρόθυμοι να βιώνουν ξανά και ξανά αυτή την αίσθηση αγάπης και χαράς που κάθε ζευγάρι ζει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, που με ένα κάλεσμα σας θα βρεθούν, αμέσως δίπλα σας.

Έτσι οι βαλίτσες τους είναι πάντα έτοιμες για να ταξιδέψουν και να βρουν, όποιον επιθυμεί να τον ακολουθήσουν.
Τόσο ο Stefan όσο και η Andra αγαπούν ιδιαιτέρως την ξεχωριστή Ελλάδα μας κι επέλεξαν μάλιστα την Νάξο για να πραγματοποιήσουν τον δικό τους γάμο.
Η γλυκιά φωτογράφος έχει περάσει 10 καλοκαίρια στα ρομαντικά νησιά μας και εξακολουθεί να θέλει μαζί με τον αγαπημένο της να ανακαλύψουν όσα περισσότερα, ξεχωριστά και μοναδικά μέρη μπορούν, για να τα καταγράψει ο φωτογραφικός τους φακός.

Οι δυο τους ζώντας την κάθε ημέρα, ως ρομαντικοί φωτογράφοι, καλούν όλους όσους θέλουν το άλμπουμ των φωτογραφιών τους να είναι γεμάτο ηλιοβασιλέματα και δειλινά, αγάπη και συγκίνηση μα και πολλή διασκέδαση.

Τι καλύτερο ένα ζευγάρι να αποτυπώνει με ένα του κλικ την ευτυχία ενός ζευγαριού που μόλις ξεκινά τα βήματά του στη ζωή;
Μην χάνετε καιρό και μιλήστε μαζί τους…

Επικοινωνία