Προσφορά Αίθουσας Δεξιώσεων Ελίζα

αίθουσες δεξιώσεων νότια προάστια, αίθουσες δεξιώσεων Βουλιαγμένης, αίθουσες δεξιώσεων Γλυφάδα, Αίθουσες Δεξιώσεων Άλιμος, Προσφορά Αίθουσας Δεξιώσεων Ελίζα

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 511
Ηλιούπολη Αθήνα
Τηλ. 210 9914580 / 6948582354 / 6948588156

Δυνατότητες - Παροχές

  • Αίθουσα 400 ατόμων
  • Κουζίνα
  • Πάρκινγκ
  • Κήπος

Χάρτης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΑΜΟΥ !!!

ΠΠαρασκευή με 17 ευρώ / άτομο

Γνωρίστε την Αίθουσα Δεξιώσεων Ελίζα

Η αίθουσα δεξιώσεων «ΕΛΊΖΑ» αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την διοργάνωση κάθε κοινωνικής εκδήλωσης στα νότια προάστια χωρητικότητας 400 ατόμων.

Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος υπόσχεται να γίνει το σκηνικό από όπου θα ξεκινήσει το παραμύθι με εσάς πρωταγωνιστές.

Η αίθουσα γάμου «ΕΛΊΖΑ» λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μπορούμε, επιπλέον, να διακοσμήσουμε και να στολίσουμε την αίθουσα μας στο ύφος και την αισθητική που σας εκφράζει.

Το άψογο service με την ομάδα των εξειδικευμένων μας συνεργατών θα είναι στη διάθεσή σας για να κάνουν εκείνη τη μέρα αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Στα μενού μας υπάρχει πληθώρα επιλογών ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η κουζίνα μας είναι πλήρως εξοπλισμένη, καθιστώντας το γεύμα σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τον ουρανίσκο.

Επισκεφτείτε μας και μαζί θα κάμουμε τη γαμήλια δεξίωση σας κάτι που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα θυμάστε για μια ζωή.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Δείτε επίσης: « Προσφορά Cavallari Palace