ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

 

Το σημερινό ζευγάρι που σας παρουσιάζουμε, επέλεξε να κάνει το γάμο του πάνω από το κόλπο τις Έμπλυσης κοντά στο γραφικό ψαροχώρι του Φισκάρδου, στο οποίο «φιλοξενείται» το Emelisse Nature Resort.

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο μέσα στην άρια φύση, με την ιδιόκτητη παραλία να γίνεται η επέκταση την πισίνας, κάνοντας το μάτι να χάνεται στο απέραντο γαλάζιο. Το πανέμορφο αυτό μέρος άνοιξε την αγκαλιά του στον ρομαντικό γάμο των παστέλ αποχρώσεων.

Οι λευκές και ροδακινί παιώνιες, σε συνδυασμό με τις γαλάζιες ορτανσίες, ξεγλιστρούσαν από τη νυφική ανθοδέσμη στην κάθε γωνιά του γαμήλιου πορτρέτου, που περίτεχνα δημιούργησε η ομάδα του bosonis art &Flowers.

Ο αξέχαστος γάμος στην Κεφαλλονιά, πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο παρεκκλήσι του ξενοδοχείου, σε μια ατμόσφαιρα που απέπνεε ρομαντισμό και συγκίνησε ακόμη και τον πιο αλύγιστο καλεσμένο.

Το γαλάζιο έρεε παντού, από την πισίνα ως τη θάλασσα, από την ορτανσία ως τα κρυστάλλινα ποτήρια, ενώ η λάμψη των φαναριών και των κεριών έλουζε τις φιγούρες των καλεσμένων.

Η διακόσμηση θύμιζε βενετσιάνικη δεξίωση περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση που φτάνει σχεδόν την ακτογραμμή, το χωριό του Φισκάρδου.

Ένα ονειρικό τοπίο που κάθε ρομαντικός γάμος θα ήθελε να πραγματοποιηθεί.

 

Συνεργασίες

  • Ανθοστολισμός: Bosonis Art & Flowers
  • Κτήμα Γάμου: Emelisse Nature Resort
  • Φωτογραφία : Nikiforos Photography
οργανώστε τον γάμο σας

 

Ελάτε στο...   My Oneiro:

 

Oργανώστε το γάμο σας
επιλέξτε τους συνεργάτες
κρατήστε τις αναμνήσεις
και
μοιραστείτε τις μαζί μας

 

  

 

Δείτε πραγματικούς γάμους