Γάμος με γυψοφίλη - Κτήμα Κλεοπάτρα

Ένας Γάμος ρομαντικός με  'διακριτική απλότητα' ντυμένος με γυψοφίλη  και με διακριτικές πινελιές από λεβάντα στα μέσα του καλοκαιριού σας παρουσιάζουμε σήμερα...
Την όμορφη αυτή εποχή του χρόνου, διάλεξε το ζευγάρι μας, ο Γιώργος και η Βάσια, για να στήσουν το γάμο τους... με σκηνικό, το κτήμα Κλεοπάτρα.

Ένα μικρό παράδεισο με ψηλά δέντρα, λίμνη και τρεχούμενα νερά, μια ανάσα από την Αθήνα.

Η λέξη που θα περιέγραφε ιδανικά όλη την τελετή είναι "διακριτική απλότητα".

Η γυψοφίλη - σύμβολο γιορτής και ευτυχίας - μαζί με τη λεβάντα, άπλωσαν παντού λευκό και λιλά στολίζοντας διακριτικά μα τόσο όμορφα και ανάλαφρα, τη νυφική ανθοδέσμη, την τούρτα, το γραφικό παρεκκλήσι που φιλοξένησε το μυστήριο και τα τραπέζια των καλεσμένων.
Η νύφη μας, μέσα στο κατάλευκο λιτό νυφικό της, συνδυασμένο με το διαχρονικό τούλινο πέπλο να την αγκαλιάζει, έλαμπε δίπλα στον αγαπημένο της.
Μαζί τους οι ευχές των καλεσμένων, που ανέμιζαν πιασμένες στη σειρά, σαν σε χορό, σκορπίζοντας μηνύματα αγάπης, χαράς και ευημερίας.

Είναι υπέροχο να μοιράζεσαι ευχές...και μία νέα ζωή μαζί που μόλις ξεκινά!

 

Συνεργασίες

 

 

Είπαν για το γάμο:

Ο γάμος των παιδιών μας ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ. Ευχαριστούμε πολύ το κτήμα ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ το κετεριγκ ΑΥΡΑ για τα πολύ νόστιμα φαγητά. Όλοι οι καλεσμένοι μας έμειναν ευχαριστημένοι! Ευχόμαστε στα παιδιά μας να ζήσουν και να είναι πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα!

Anta Tarampikou
οργανωση γαμου, προσθηκη προσφορων γαμου

 

Ελάτε στο....  My Oneiro:


Oργανώστε το γάμο σας
επιλέξτε τους συνεργάτες
κρατήστε τις αναμνήσεις
και
μοιραστείτε τις μαζί μας


 

 

Δείτε πραγματικούς γάμους